Egyéb

elakadtam a játékban topic:

lamar kért mentést radarhoz, aztán gondolom kapott, de azért ilyet beírni fórumra, kicsit gyalázat, nem?

"köszi a segítséget hálám jeléül utalom a megadott számlára a 10.000 ft ot! Csak hogy lásd kivel van dolgod!
Még egyszer köszönöm. Végre valaki vette a fáradságot... nekem meg ennyit megért... "

minek kell itt arcolni, kit érdekel :D

Mit gondoltok erről a Stalker Files oldalról? Ahogy nézem, elég rég nem használja senki... Ha megszünteti nem is kéne de talán akkor szerepe nincs, hogy a fenti menü első eleme legyen, nemde?

hm nemtom, szntem elfér, viszont már láttam az új gsc-s clear sky oldal bétáját (nekem jobban tetszik mint a deepsilveres) (meg mert mondjuk kb ugyanolyan mint a schocé, csak kicsit vagányosabb) azt is fel lehetne majd dobni oda a menüsávba :) a uhsf stalker files meg mehet a végére szntem, vagy wiw után, mer a metró az már más játék.

Igaz, de a metrót itt is promózni kell hogy terjedjen... Stalker FIles-nek majd kitalálok valamit.

Az az ötletem támad közben, hogy a fontosabb pár link marad ahol van, de lesz a linkek után egy nyilacska amire kattintva megjelennek további hasznos linkek (az összes hasznos link tulajdonképpen) anélkül, hogy elnavigálna az adott oldalról a látogató. Ehhez persze majd össze kell szedni a linkeket (több oszlopban játékfejlesztős/kiadós, MOD-os, fan, stb...). Ez hely meg időkímélő megoldás lenne.

Üzenőfalról:
X E [10] ofotert: figyeljetek valaki nem tud bekem segiteni hogy a jatekba hol lehet találni robot ruhát ?

Szerintem ettől még keresve se lehetne elképesztőbb elnevezeést kitalálni. Jobb mint a szervóruha :lol:

Remélem most nem olyan az első küldetés, hogy meg kell várni, míg egy karakter beszél, mert azzal voltak gondok legutóbb... :D miket beszélek azzal manapság is gondok vannak :D

nos játszogattam a játékkal, nálam eléggé akad. még csak mocsáron vagyok, de a shoc olyan 30-60fps között ingadozott staticon high beállítással.

ez most olyan 15-fps-sel megy lowon staticba :( de mivel a mocsár a legnagyobb pálya, 12millió poligonnal, aztán a többi már csak 2-3millió, így remélem azok nem lesznek így belassulva.
ez sem lenne olyan vészes, csak swappol mint a falusi didzséé. meg gondolom 2-3g rammal nem lenne gond :D

nah csak ennyit akartam, mer akármi.

Vissza
Top Alul