Egyéb

kaptam tőle megint:

Re: halott vagy
...
Re: halott vagy
Szerintem meg neked a videód miatt barátom és nem szokásom az ijesztegetés...
Te raktad fel a hires Csernobili túrádat...

----

Lol :D szegénynek még mindig nem esett le, hogy nem rám gondol. Sose voltam még a zónában, meg nem is raktam ki túravideót :DD de azér nem nézne szét, csak mondja a magáét. lehet kanyifallosz az, csak unatkozik... bármi lehet.

leírtam én neki mindent ami hirtelen eszembe jutott, viszont vicc kedvéért próbáltam kedves lenni vele, ilyenkor sokan megszoktak ilyedni :D

Bár ez mellékesnek tűnik, végre sikerült biztonsági mentést csinálni a fórumról. Korábban szenvedtem ezzel meg levelet is írtam a hardwired-eseknek, de nem sikerült a dolgot megoldani, Linux alatt FF3-ban valamiért most mégis sikerült megejteni a dolgot, szóval ezen túl hetente készül majd mentés. Így ha valami történne az adatbázissal, mondjuk véletlenül törlik vagy tönkremegy egy winyójuk, nincs nagy gáz.

Ahh most értem haza Korfu szigetéről. Isteni volt :)...

Nem kell csak jól mutat :)

Juteszembe a megjelenés napja előtt kicsivel vagy ha kijönnek már bizonyos illegális verziók, kikerül majd egy teljes szélességű csík, mely felhívja a figyelmet arra, hogy nincs warez. Kérek mindenkit, hogy aki majd ennek ellenére is CD-kolcsozik, letöltési linket ad, dicsekszik, satöbbi, azonnal tessék kitörölni. Nincs türelmi idő a vakoknak. Üzenőfalon nyugodtan lehet demonstrálni, hogy "ez és ez warez miatt repült", stb. Köszönöm.

Azért van ez, mert ahányan itt warezolni fognak, annyi embert úgysem tudnánk a warn listre feltenni és nem is látom értelmét, mert a többség csak azért jön, hogy letöltési linket szerezzen. Nos olyat itt nem kap senki.

Majd ha lecsillapodnak a kedélyek, akkor visszaállunk a normál figyelmeztetős rendszerre.

Csak aztán nehogy visszaregeljenek, hogy miért bannoltuk őket és adjunk serialt :DDD

Vissza
Top Alul