Egyéb

Én azt mondom nem baj ha sok oldal van, az a lényeg, hogy mindegyikkel megállapodjak hogy ide vezessen a fórum linkje :D :D :D

Másfelől meg ezek a dolgok nem szoktak sokáig tartani (sorry Tibi nem pont a Te oldaladra gondolok, az sokáig ment "azokhoz" képest).

11084793131214310681.gif

:D

hogy lehet 2 hsz-t átmozgatni másik topicba.... az ol 2.1 topicból a vazvaz gyerek magyarosításos hülyeségét meg az én hsz-emet akarnám áttolni a magyarosítás topicba, ahol lehetne folytatni :D mert amit ír a hülyeség. a magyarosításról nem is beszélve, halálra röhögi magát az ember miközben olvas... ahelyett hogy félne vagy figyelne a játékra. gyalázat.

Mondd hogy itt folytatjuk (link) és a másik topikból idézel...

Igen, ha valaki offol, akkor azt vagy a gyökerénél kell orvosolni (törölni a HSZ-t vagy figyelmeztetni), vagy utána már nehéz. Áthelyezni több okból sem lehet, például a dátumok miatt...

Most szombattól köv. vasárnapig nyaralok vagy mifene. Ha találok wifit feljövök de egyébként off leszek nagyon. Peace.

youtube-n kaptam ma 2 csúnyácska levelet, és nem tudom miért... íme az 1ik:

levélcím: halott vagy

Az a szar barátom ha az IP-den keresztül viszakerestetlek megkereslek személyessen hogy a habos videód miatt szájbarugdossalak!
Hogy Csernobilről videót csinálsz Te...
Majd ne lepődj meg ha bekopogtatok hozzád azért mert az ottani Ukrán testvéreimnek a haláláról Te habos dolgokat csinálsz mint egy habos oldal készítője (stalkerfansite)

---------------

ezt nem értem :D
én nem csinálok csernobylról filmeket, nemtom miaz a habos, de nem is érdekel...
lehet nem is nekem akarta írni? nem tudom, most válaszoltam neki, hogy szntem összetéveszt vkivel, aztán majd látom mit reagál.
másik meg, youtube nem ad ki ip-t. (de még akkor sem értem a támadás okát)

igen...

csak annyit írtam vissza, hogy "szerintem félrement a levél, szal máskor nézzen jobban szét mielőtt elküld vmit"

oszt kész.

amúgy úgyse tudna ip-t lekérni youtube-ről, másik meg hogy dinamikus, harmadik meg, 1ik ipkereső se ad pontos címet ki, nekem is a mellettünk levő várost adja ki, mer ott van a szerverközpont. :D

meg eleve ez a levél olyan hangnemű, amit nem igazán tudok elfogadni, meg olyan, mintha már beszéltem volna vele valamikor. Szntem sose, sőt biztos nem, de megnézem itt az user listet, hátha fennt van a jómadár...

Vissza
Top Alul