Egyéb játékok topikja

a Fallout 3 jó kis játék lesz, szépen meg van csinálva, a sztori tényleg eléggé hasonlít, meg a trailerben az a kutya ejjj..... :lol:

ezért ki fognak rugni valaki(ke)t asszem.... ez kb olyan mint a Medal of Honor Airborne-nál, hogy csak kiszabott videokártyákat fogad el, vagy valami ilyesmit hallottam róla...

Nightwatch":3w2mudrg mondta:
ezért ki fognak rugni valaki(ke)t asszem.... ez kb olyan mint a Medal of Honor Airborne-nál, hogy csak kiszabott videokártyákat fogad el, vagy valami ilyesmit hallottam róla...

elfut az egy 6600gt-n is igaz mindent lebutitva

nos aki még nem vette meg a stalkert és nincs is rá pénze az a közeljövőben ingyenesen letöltheti
:

Az online terjesztésben utazó GameTap és a THQ megállapotott arról, hogy a kiadó, illetve annak casual címekkel foglalkozó szekciójának (ValuSoft) több játéka is bekerül az in-game reklámokkal tűzdelt, cserébe díjmentesen játszható címek sorába. Egyelőre a következő címekről van szó: Company of Heroes, Warhammer40K: Dawn of War, Red Faction, Supreme Commander, Titan Quest, Saints Row 2, PuzzleQuest, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Ezzel csak az a baj, hogy a GameTap szolgáltatásai egyelőre az Egyesült Államok és Kanada területén kívül nem élnek. Nincs mód a regisztrációra. Nálam legalábbis azonnal kiszúrta, hogy idegen vagyok. Ettől függetlenül egyszerű látogatóként is le lehet tölteni a klienst, majd azon keresztül a játékokat, de az M besorolású címek (pl. Blood Omen 2) esetében már azonosítót kér, ami regisztráció nélkül nem áll rendelkezésre.

http://www.gamestar.hu/thq-jatekok-ingy ... p-tol.html

az M azonosító gondolom a korhatár, amit valszeg a S.T.A.L.K.E.R.-re is kérni fog, dobozon 16-os határ van.... ( nem mintha bárkit is érdekelne..) szal lehet arra is kérni fogják vagy kérik szerintem...

én megnéztem és azt mondják később elérhető lessz a szolgáltatás más országokban is (de ha a stalkert ingyen lelehet tölteni 1 kis reklámnézésért a betöltőépernyőkön akkor szerintem megcsappan az eladási száma )

esetleg valami linket vgy valami leírást tudnál dobni :roll: ?

Grand_Theft_Auto_4_320.jpg

Ezt most olvastam a GTA 4 -röl
Egy 13 éves massachusettsi fiú 28 centiméter pengehosszúságú késsel próbálta kirabolni tanárát, hogy pénzt szerezzen a Grand Theft Auto: San Andreas megvásárlásához. A tanuló óra után az osztályteremben maradt, s ekkor fenyegette meg a nevelőt 20 dollárt követelve. Miután az elutasította, már csak 1 dollárt kért, ám a tanár ekkor elvette tőle a kést. A rendőrség közleménye szerint a fiú azért folyamodott erőszakos eszközökhöz, mert szüleitől nem kapta meg a pénzt a kívánt videojátékra.
A cím azért szerepel idézőjelben, mert a nemzetközi média hasonló szenzációhajhász formában közölte le a hírt. Vajon ugyanennyire felkapják a sztorit, ha a GTA helyett vattacukorra "gyűjtött" volna a srác?

Vissza
Top Alul