jim67":a2iz3erq mondta:
szerintemm összehasonlítvan a 2-t
fejlesztési idő (crysis 3-4 év ) (stalker 6év )
grafika (crysis 10/10 ) (stalker 10/7)
fizika (crysis10/9 ) (stalker 10/2 (azt az 1 ládát amit szét lehet törni )
mi (crysis 10/6 ) (stalker10/6 )
gépgigény ( crysis 10/2 ) stalker(10/4 )
sztori (crysis10/3) stalker (10/6)
hang (crysis10/8 ) stalker (10/6)
támogatás (crysis 10/10) stalker (10/-1 )
szavatosság (crysis10/9) stalker (10/8 )
játékélmény (10/10) stalker (10/8 )
ha megnézed majdnem mindenhol nagyobb százalékot kapott lehet az ilyen fanatikus rajongók a stalker-t azt csúcs játéknak látják.... hát szerintem ez nem igaz a cs na az lehet csúcs játék lessz de a sima az nem volt valami fényes most a sztori az nem minden. a stalkernek sok értelme van azzal hogy a zónának nevezett pusztaságban gyüjtögetjük azokat az el** köveket.
ez 1 saját vélemény. de úgy látom pár internetes játékoldal is így gondolja .
ehhez már tényleg nem tudok mit tenni és
ha megwarnolnak a következő sorokért azt is vállalom. tehát:
1, a k*rvára nem érdekelnek a gamer magazinok és játékteszter oldalak. olyan mintha a dugást pontoznák. ők a te dugásodat. az hogy jó volt-e csak TE, ismétlem TEEEEEE tudod. nem ők. tehát az ilyen jellegű hasonlitgatásnak nincs további alapja szóval ne hozakodjunk vele elő!
2, az hogy neked mi a véleményed erről a hulladék játékról nem érdekel. ha semmitmodó gamerekkel akarsz spanolni ajánlom figyelmedbe a gamestar fórumot. ott lehet azokkal a szerencsétlenekkel bratyizni.
3, a gépigény sorokat kissé nem értem mi az hogy 10/4??? a crysisnak akkora az a rohadt gépigénye, hogy ember nem bírja pénzzel.
4, a crysist 1 ismétlem a tiszta érthetőség kedvéért
EGY db egész délután alatt végigvittem. története szablonos, unalomig ismételt és GAGYI. és ezért kellett volna fizetnem 10k-t mert a gééémer magazinok asszonták hogy JÓ! 10/10. álllllatttt ez mindenkinek kell!!! vá-á-á-á-á-á-á... stb. baromság.
5, magával a játékkal van néhány elég élces megjegyzésem, ami tényleg humoros, de most nincs kedvem annyit gépelni.
6, fizika: adjál nekem 2.000.000 eurót és olyan fizikájú játékot készítek, hogy még az egyes porszemeknek is KÜLÖN fizikája lesz. persze, ahhoz jobb ha bejelentkezel az IBM-nél, hogy lécci gyártsanak neked egy fürtös szerverparkot 500 db ITANIUM processzorral és 2 terra memóriával. csak aztán nehogy a villanyszámlánál fogyjon el a pénzed. a fejlesztgetősdihez meg csak annyit, hogy kedves ukrán barátainknak nincs marketingosztálya ami dobálja a csontot a szánalmas újságírói szektornak. azthiszem a közvetlenségről dezodort kellene megkérdezni.
és elértünk a végszóhoz (vagyis már unok gépelni): sorry mindenkitől akit megbántottam. lehet másképp látni, de nem érdemes. és nem vagyok suttyó szánalmas tizenéves hülyegyerek, akinek anyuka vette a gépét. (erről is lenne egy érdekes aktuális történetem) szal nem kell a kioktatás. alapból nem vagyok ilyen radikális, de vhogy ez az okoskodás kihúzta a gyufát. egyetértek azzal, hogy mindenki azzal játszik, amivel akar. sőt támogatom is. de NE okoskodjon már senki a más véleményével és főleg ne egy olyan dologgal aminek a "rajongói tábora" (kis csira senkik) élből lenéznek mindenkit. a MERT ÉN MEGTEHETEM címszó alatt. ugyanennyit tudnék mondani a CoD4ről is. na csá.