Egyéb játékok topikja

én végigjátszottam a négyet és miután elmondtam a szubjektív véleményem, megmondták hogy menjek a jó édes k..... a.....ba GS fórumon. néha jól esik az ilyen is. :D:D

én épp minap turkáltam a szekrénybe amikor is megláttam ....

Alone in the dark 4

:D

szal most nekiülök, úgyis este van, félelemküszöb maxon... aztán majd látjuk.

Return the Castle Wolfensteint ajánlom mindenkinek, aki félni akar :D Ezerszer végigvittem már, de egészen addig az estéig sötétben még nem :) Hát azt az élményt összehasonlítani nem lehet semmivel :) Ilyen játékokat CSAK esete szabad játszani :)

jha a wolfi az jó játék volt főleg a 2 vagy 3. pálya a kripta nha az dúrva volt (egyébként állítólag készülget a 2. része )

Hivatalos infót még nem hallottam a második résztről, de az RTCW-seket azért is nagyon becsültem, mert kiadták ingyen a teljes játékot egy fejlesztőcsapatnak, hogy ingyenes multit csináljanak belőle... és így lett az ET :D

a minap kijácottam a crysis-t nekem teccett a core-os pálya is meg az egész a sztori az nem valami nagy... de a játékélmény az nagyon dúrva van 1 relic nevú pálya nha azt eddig 3 féleképpenn csináltam meg nagyon tuti a grafika attol télleg hátast lehet dobni főleg a fagyott pályákon (nha meg a relic-en naplementekor :D ). sajnos kimaradt a teljes verzióbol az a pálya mikor vihar közben megfagyasztották a tengert és jég huulllámok között kellett volna lövöldözni . viszont a játék vége az elég szemét... mindeggy nemsokára ittvan a warhead. a fegyverek azok sem olyan rosszak shotgun meg ak párosítás az a legjobb .

:lol: :lol: :lol: a crysis egy VICC nem játék. a 3Dmark Vanteget sem értékelték %-kal mint játékot. 8) 8) 8)

Crysis tényleg egy vicc abban az értelemben, hogy nem más, mint egy techdemo 2 részről:

1) Ezt tudja most a high-tech grafika, gratulálok
2) Ilyen lesz a tengerészgyalogság 20 év múlva, ehhez is gratulálok.

A vége annyi, hogy egyre nagyobb monszter jön és egyre nevetségesebb az egész. Kreatív dolgok (is) voltak benne, nem mondom, de amúgy elég sablonos volt. A zenei betétek voltak egyedül tényleg jók, de amúgy nem egy nagy game. Jön a kérdés: ebből még kettőt?????

szerintem a stalker-ben is van pár fuura rész nha és ha a 2 játékot összehasolítanánk szerintem a crysis-jönne ki győztesen meg ugye ign crysis 9.4 stalker 8.9

Ezt ugye te sem gondolod komolyan...

Hogy hasonlíthatsz egy hájtek sz@rt a stalkerhoz? Az előbbi egy semmiértelme-atomgépetkérő-agyonlövöldözős-lineáris izé, a stalkernek meg van szotirja, értelme, elfogadható gépigénye és korrekt játékmenete...

szerintemm összehasonlítvan a 2-t

fejlesztési idő (crysis 3-4 év ) (stalker 6év )
grafika (crysis 10/10 ) (stalker 10/7)
fizika (crysis10/9 ) (stalker 10/2 (azt az 1 ládát amit szét lehet törni )
mi (crysis 10/6 ) (stalker10/6 )
gépgigény ( crysis 10/2 ) stalker(10/4 )
sztori (crysis10/3) stalker (10/6)
hang (crysis10/8 ) stalker (10/6)
támogatás (crysis 10/10) stalker (10/-1 )
szavatosság (crysis10/9) stalker (10/8 )
játékélmény (10/10) stalker (10/8 )

ha megnézed majdnem mindenhol nagyobb százalékot kapott lehet az ilyen fanatikus rajongók a stalker-t azt csúcs játéknak látják.... hát szerintem ez nem igaz a cs na az lehet csúcs játék lessz de a sima az nem volt valami fényes most a sztori az nem minden. a stalkernek sok értelme van azzal hogy a zónának nevezett pusztaságban gyüjtögetjük azokat az el** köveket.
ez 1 saját vélemény. de úgy látom pár internetes játékoldal is így gondolja .

Hát azé a Crysis teljesen más FPS.
Ezek a szokvány FPS-ek PL:Bioshock,Doom3,Quake4 stb. A Crysis is ebbe a kategóriába tartozik.
Míg a S.T.A.L.K.E.R freeform típus. Itt nincs az ember keze megkötve. Arra és megy és aszt csinál amit akar. Bár igaz a Crysis igazi mérföld kő a sima FPS-ekhez képest mert máskép is meg lehet oldani bizonyos feladatokat. (nem csőben kell menni)Eddig ijet csak a Far Cry-ban láthatott az ember.
És a sztorik : hát a Crysis sztorija a szokvány FPS alapokat követi.(különös jelenségek a kormány lezárja a területet másoknak nem tetszik a hejzet és ki küldenek 1 kommandót azt vágjanak "rendet")
A S.T.A.L.K.E.R sztorija már teljesen ki haggya ezeket a részeket . Itt csak 1 normál ember van a főszereppben. Ugyan annyitt tehet mint bárki más. És nem lesz belőle 1 világot megmentő hős. Hanem csak valaki aki azt akarja megtudni ,hogy Mért?

Ennyit akartam mondani :D

Ja és a Crysis a grafika miatt már 1-ből félig megnyerte a jácmát(bár kíváncsi vagyok a Crysis motorjával mijen lenne a Zóna :D )

nha végre aki nem szidja a játékot

valahol volt 1 mod és asszem a stalkerbeli pályák-at készíti el 1 srác

agroprom:
00048hf1.jpg

garbage:
garbage1.jpg

garbage2.jpg

talán swamp ?

00030gc8.jpg

jha és ugyebár mind a 2 játék fejlesztőbrigádja europai

Nagyon jó képek jim67 :D

Szerintem a 2 játék pont olyan távol van 1 mástól mint azok a helyek ahol játszódnak(a sziget illetve a Zóna)
Csak 1 a közös a NÉZET.
Ugyan úgy 1 fegyver a fegyvert markoló kéz és a környezet.
Mindkét játékban vannak hibák de kinek a pap kinek a papné.

Próbáltam erre a Crysis-os cuclira rákeresni, elvileg S.T.A.L.K.S.I.S. néven fut, de sajnos a fejlesztők lelőtték az oldalt, legalábbis ami a crymod.com -on volt megadva link, az nem él. :|

jim67":a2iz3erq mondta:
szerintemm összehasonlítvan a 2-t

fejlesztési idő (crysis 3-4 év ) (stalker 6év )
grafika (crysis 10/10 ) (stalker 10/7)
fizika (crysis10/9 ) (stalker 10/2 (azt az 1 ládát amit szét lehet törni )
mi (crysis 10/6 ) (stalker10/6 )
gépgigény ( crysis 10/2 ) stalker(10/4 )
sztori (crysis10/3) stalker (10/6)
hang (crysis10/8 ) stalker (10/6)
támogatás (crysis 10/10) stalker (10/-1 )
szavatosság (crysis10/9) stalker (10/8 )
játékélmény (10/10) stalker (10/8 )

ha megnézed majdnem mindenhol nagyobb százalékot kapott lehet az ilyen fanatikus rajongók a stalker-t azt csúcs játéknak látják.... hát szerintem ez nem igaz a cs na az lehet csúcs játék lessz de a sima az nem volt valami fényes most a sztori az nem minden. a stalkernek sok értelme van azzal hogy a zónának nevezett pusztaságban gyüjtögetjük azokat az el** köveket.
ez 1 saját vélemény. de úgy látom pár internetes játékoldal is így gondolja .

ehhez már tényleg nem tudok mit tenni és ha megwarnolnak a következő sorokért azt is vállalom. tehát:
1, a k*rvára nem érdekelnek a gamer magazinok és játékteszter oldalak. olyan mintha a dugást pontoznák. ők a te dugásodat. az hogy jó volt-e csak TE, ismétlem TEEEEEE tudod. nem ők. tehát az ilyen jellegű hasonlitgatásnak nincs további alapja szóval ne hozakodjunk vele elő!
2, az hogy neked mi a véleményed erről a hulladék játékról nem érdekel. ha semmitmodó gamerekkel akarsz spanolni ajánlom figyelmedbe a gamestar fórumot. ott lehet azokkal a szerencsétlenekkel bratyizni.
3, a gépigény sorokat kissé nem értem mi az hogy 10/4??? a crysisnak akkora az a rohadt gépigénye, hogy ember nem bírja pénzzel.
4, a crysist 1 ismétlem a tiszta érthetőség kedvéért EGY db egész délután alatt végigvittem. története szablonos, unalomig ismételt és GAGYI. és ezért kellett volna fizetnem 10k-t mert a gééémer magazinok asszonták hogy JÓ! 10/10. álllllatttt ez mindenkinek kell!!! vá-á-á-á-á-á-á... stb. baromság.
5, magával a játékkal van néhány elég élces megjegyzésem, ami tényleg humoros, de most nincs kedvem annyit gépelni.
6, fizika: adjál nekem 2.000.000 eurót és olyan fizikájú játékot készítek, hogy még az egyes porszemeknek is KÜLÖN fizikája lesz. persze, ahhoz jobb ha bejelentkezel az IBM-nél, hogy lécci gyártsanak neked egy fürtös szerverparkot 500 db ITANIUM processzorral és 2 terra memóriával. csak aztán nehogy a villanyszámlánál fogyjon el a pénzed. a fejlesztgetősdihez meg csak annyit, hogy kedves ukrán barátainknak nincs marketingosztálya ami dobálja a csontot a szánalmas újságírói szektornak. azthiszem a közvetlenségről dezodort kellene megkérdezni.

és elértünk a végszóhoz (vagyis már unok gépelni): sorry mindenkitől akit megbántottam. lehet másképp látni, de nem érdemes. és nem vagyok suttyó szánalmas tizenéves hülyegyerek, akinek anyuka vette a gépét. (erről is lenne egy érdekes aktuális történetem) szal nem kell a kioktatás. alapból nem vagyok ilyen radikális, de vhogy ez az okoskodás kihúzta a gyufát. egyetértek azzal, hogy mindenki azzal játszik, amivel akar. sőt támogatom is. de NE okoskodjon már senki a más véleményével és főleg ne egy olyan dologgal aminek a "rajongói tábora" (kis csira senkik) élből lenéznek mindenkit. a MERT ÉN MEGTEHETEM címszó alatt. ugyanennyit tudnék mondani a CoD4ről is. na csá.

Vissza
Top Alul