Egyéb játékok topikja

Ezzel egyetértek. Pl farcry a kedvenc játékom addig a pontig, míg fel nem tűnnek a monszterek. Crysis-nél még annyiban jó a dolog, hogy ott tényleg földönkívüliek vannak meg van egy kis hadsereg fílingje, de alapjában szerintem nem lett egy ütős játék. Majd a FC2 :D

Fac Cry anno tetszett nagyon, egy kissé zavart a monszteres kavarás, viszont pl. Half-Life nagyon el van találva...

Az eleje annak sem rossz, de miután már egy órája csak 1 csatornában kellett furikázni, némiképp meguntam...

igen a half-life sorozatnak az a hátránya hogy azt sem tudod hogy mi mi a történet..... meg ugye hogy lineárisan bontakozik ki nha majd a half-life 3 :wink:

lool az iron man nevű game-ban (ami hát.. nem valami jó de jobb mint a semmi ) az egyik főellenség pont úgy néz ki mint a crysis-ban az a feka hapi a nanoruhában... dúrva :lol:

Üdv! Újabb fontos kérdésem lenne: majdnem minden pálya végén ledob azzal a címszóval, hogy a kapcsolatom elveszett a szerverrel. Azt sem tudom, hogy ilyenkor a pontjaim, amiket a játék alatt szereztem, megmaradnak e. Lehet, hogy patch hiba? Nem tudom, hogy te találkoztál e vele pyura, de engem eléggé idegesít. Főleg akkor fog, ha a válaszba valaki azt fogja mondja, hogy akkor ezek a pontjaim mind elvesztek. Plz aki tud segítsen! Köszönöm.

Atyaég! Mindenem elveszett, minden kitüntetés, private first class vagyok!! Mi a fax van? Sürgős lenne az a segítség

Nincs 2x hsz - hispan1

Attól függ... ha a szerver szállt el, akkor mindenki szívott, ha csak a kapcsolatod halt meg, akkor a pontokat kapnod kéne, mert nem feltétel a kör teljesítése.
Egyébként a statok frissítéséhez is kell idő. Van, hogy másfél nap is!

Private first class csak akkor vagy egy serveren ha nem tudta valami bug miatt fogadni az adataid. Ha stat oldalon is az vagy, az az jelenti reseteltek csalás miatt :DDD

Jólvan, minden jó. Mindenemet visszakaptam, még az ezüstmedálomat is. Mert pont akkor dobott le, amikor elértem egy második helyezést. Úgy látszik, csak pár órát kellett várni. Mondjuk még mindig nem tudom mi lehetett a probléma lol2 Na játszok tovább, még 200 pont és választhatok új fegyvert. Kösz a segítséget pyura!

Ha jól látom BF2-ről van szó. Vannak szerverek amik olyan modot futtatnak ahol mindenki elérheti az összes fegyvert, ezeken a szervereken elölről kezdődik minden plecsninek a begyűjtése. Úgy tudom ezek nem rankolt szerverek, bár nemtudom. Én kerülem ezeket a helyeket :)

Én is ugyanígy próbálok tenni, de hiába van benyomva az X az internet filtersnél, hogy rankolt szerver legyen, vagy no vehicles, sokszor hoz ki más milyen szervert. Ahogy meglátok csitereket a szerveren, már akkor elszoktam menni. Bár feltételezem erre nincsen mindenképpen szükség. Ma lettem Staff Sergeant, és ahogy megkaptam a rangot még a pályát végigjátszottam, és disconnecteltem (de a játékból nem léptem ki). Ekkor ugye választhattam volna fegyvert, de nem engedte, és észrevettem, hogy megint private first class lettem. Érdekes hiba, de fél perc alatt újra elindítottam a BF2-t és jó volt, ezután választhattam rendesen fegyvert. Mindenesetre egy jó játék, mert van miért játszanod (más játékokhoz viszonyítva).

Ma, névnapom alkalmából megkaptam a BF2 Special Forces-t. Nagyon jó dolgok vannak benne, tetszik a játék. Ma választhattam egyszerre 4 fegyvert, bár nem tudom miért, viszont jók (G36E, Scar-l, L96A1, F2000). Pedig még a következő rangot sem értem el, kb a felénél tartottam a következő szintnek. Érdekes, de nekem csak jó :)

Call Of Duty 5: World At War trainer:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4Q7DqnN9Ri8&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4Q7DqnN9Ri8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

A változatosság kedvéért most megint visszatérünk a II. világháborúba, csak most a Csendes-óceán környékére.

Csöppet bejelentették a Diablo III-at.
Fél világ tombol köztük énis :)

mindkettő elég raty. nem nagy eresztés kicsit már unom ezt a sablonos ölödklősdit...

Vissza
Top Alul