Egyéb játékok topikja

mondjuk ez is olyan mint a cs-ben hogy hogy tudsz vele jáccani (mit 1 haver ott a office pályán 2 kis pont aztán 10 golyóval kiírtottam mindeggyiket )
mondjuk a bf-ben a legjobb fegyver az a c4.... mert ugye a hidakat lehet robbantani :)

Neki mer az öcsém :D

CoD4-ben tényleg iszonyat dúrva, a bónuszpályán lehet felvenni (máshol nem láttam még p90-est). Meg amúgy is egy ördögi masina.

Hmm én ott nem találkoztam vele. De hiszek neked, lejátszom majd még egyszer onnantól :) Úgyis szeretem azt a pályát.

Juteszembe mennyire "pörgős" a CoD4 multija a BF2-höz képest? (csak mert utóbbinál megalszik a tej a számban)

A Fallout 3 képeken szépnek néz ki (bár a zoombik nem a kedvenc figuráim). Lehet, hogy a BF2-be azért nem jó a P90, mert nem akartak beleesni abba a hibába, amibe a CoD4-eseknek sikerült. A pontossága, és az erőssége is medium körül van. Eléggé félrehord, bár nem sokat játszottam vele, csupán egyszer valakitől felvettem. Azóta meg már rájöttem, hogy két unlock csoport van fegyverek terén...Pedig az L96A1-et szerettem volna következőnek választani, de az nem lesz a listába. Mind1, G3 4ever =) Egyébként hispan1: Enemy Territoryhoz viszonyítva valóban lassú a BF2 :D

Miaz hogy! Nagyonis! :D

Azért kérdeztem mit nyújt a CoD 4... Nem szeretek ugyanis 10 percet lopakodni hogy valaki 3 kilóméterről 1 lövéssel leterítsen...

Tanuljatok meg repülőt vezetni és az adrenalin szintetek tartósan a fellegekben lesz :D

Ez teljesen igaz. Csak azt vettem észre, hogy nem szívesen látják a bénákat. Van, aki harcterületen kívűl visz, és akkor csak a másodpilóta hal meg...Aztán visszamegy a hajóra a társáért. Na mind1, néha megyek járműves szerverre, de akkor is csak másodpilóta szeretek lenni vadászhelikopterbe. Repülőgép az túl gyors, tankkal úgy lőnek ki, hogy a repülőt sem látom, csak két bombát 1 mp-ig a fejem fölött...Ezek miatt inkább no vehicles szerveren játszom. Amikor vehicles szerveren játszom (ritkán), akkor pedig sokszor jelentkezem commandernek, és megpróbálom irányítani a csapatot. Nem tagadom, az artym gyorsan kifogy mindig :D De itt sem szeretik a lámákat, mert kell egy jó vezető a csapatnak. Még egy kérdés: commander módban hogy tudok Enemy Infantry Spotted szöveget mondani? A commanderek mindig kb azzal nyomják tele a chatet, és szeretném tudni, hogy mi az, és hogyan lehet benyomatni. Köszönöm.

Jobb gomb a commander térképen és válaszd a spotted fület.

Köszi, működik, és nagyon hatásos. Úgy vettem észre, hogy nagyon fontos szerepet tölt be a commander, csak én - mint kezdő - nem sokszor figyelek a commandertől kapott segítségre. Viszont rengetegen köszöntek meg UAV-t, beméréseket, stb... Nagyon tetszik ez a része a játéknak! És pálya végén, azonnal egy aranyérmet értem el (ez volt a legelső megszerzett helyezésem eddig) :)

szerintem nézz szétt valami magyar battlefile-es oldalon mertott még többet tudnak neked mondani :wink:

Kösz, megfogadom, de normális, hivatalos magyar BF2 oldalról nem tudok. És eddig is minden kérdésemre kaptam választ ebben a topikban (szerencsére).

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c8Y0MT0PX_k&hl=en&rel=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c8Y0MT0PX_k&hl=en&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
wow :o

Vissza
Top Alul