Egyéb játékok topikja

1) konkrét IP-t nem tudok mondani csak pár tanácsot. Kerüld azokat a mapokat, ahol légifölény van (tul. képpen minden pálya ahol van repülő vagy helikopter jó pilótákkal) Sharqui pl elég jó kezdő pálya. Érdemes olyan szervert keresni, amin nagy pályák futnak és kevés ember van fenn, nem fogsz olyan gyakran meghalni és jobban ráérzel a játékra.

2) tüzérség nem class függő. Squad leaderek tudnak kérni (ha jól emlékszem)
Orders-select-quickmenu.PNG

3) azért csinálják, hogy ne találd el őket. A karakter hitboxa kicsit gyorsabban kerül le a földre, mint ahogy azt az animáció alapján sejteni lehetne, ezért ha valaki lebukik célozz mélyebbre. Pörgésnek mindössze annyi a trükkje, hogy oldalazás közben vetik magukat hasra.

4) fix nagyítás van csak. Hajolj közelebb a monitorhoz...

5) ha lerakod az akánát az már élesítve van. A csavarkulcsal pedig felszedni tudod, mind a sajátot, mind az ellenségeset.

6) tüzelési módot kell váltani és utána nem rakétákat lő, hanem bombákat dob.

ps.: nézz rá a bill. kiosztásra. :wink:

Köszi. Erre a tüzérségi támogatásra vagyok a legkíváncsibb, megyek is kipróbálni. Voltam már squadleader, de ilyen ablakot még nem láttam, mint ami ott megjelent (attack,need artillery, stb...). A fekvést is be fogom gyakorolni. Remélem minden menni fog, köszi a segítséget!

szerintem a battlefield lényege NEM az hogy egyedül bóklászol aztán úgy lövöldözöl.... pont a caspatjáték szal egyedül cask botok ellen érdemes jáccani. Magyar szerverre meg nem érdemes menni mert tele van... sok bunkóval... inkább amerika vagy angol (jha és szerintem pont azért jó a bf mert vanank járművek.... ha nem kellenek ott a cs )

Köszönöm a segítséget, jelenleg azt a kis ablakot próbálom megnyitni squadleaderként teszemhozzá nem sok sikerrel...Egy artyt ma még akkor is bekérek :)

jim67":2p8g42t6 mondta:
szerintem a battlefield lényege NEM az hogy egyedül bóklászol aztán úgy lövöldözöl.... pont a caspatjáték szal egyedül cask botok ellen érdemes jáccani. Magyar szerverre meg nem érdemes menni mert tele van... sok bunkóval... inkább amerika vagy angol (jha és szerintem pont azért jó a bf mert vanank járművek.... ha nem kellenek ott a cs )

Egyedül is lehet jókat nyomni. Az a baj, hogy VOIP nélkül egy squad sem ér túl sokat. Voip + helikopteretés = dúrvulás :D így lett meg medic combat badge (40kill)... aztán még abban a körben meglett a 80 kill és bannoltak :twisted:

arty:
arty_rape_lol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

taps1

A kevés ember alatt mennyit értettél pyura? Én 30-35-el szoktam játszani jó pinggel, sharquin, strike at karkandon általában...Strike at karkantdot nem szeretem, mert ott ölnek meg legtöbbször :) Talán az is a leggyakoribb pálya :? És most elkezdtem mellőzni a járműveket is. Majd belejövök!

Viszont lenne még valami: szeretnék az accountomba nevet változtatni. Nem tudom, hogy egyáltalán lehet e, ha lehet légyszíves írd le, mert a jelenlegi nevem cOurage1993, de csak azért, mert a profil létrehozásánál nem lehetett sima cOurage. Azért nem akarok új profilt létrehozni, mert akkor minden eddigi adat elveszik, sőt még az eddig megszerzett fegyverek és rangokat is elvesztem (gondolom). Előre is köszönöm a segítséget!

U.i.: Láttam a profilodban, hogy neked az L96A1 sniperfegyver már fel van oldva, és sokat mesterlövészkedsz. Megköszönném, ha röviden leírnád, hogy mi a véleményed erről a fegyverről! Ugyanis a következő unlocknál ezt akarom feloldani, de azért szeretném tudni, hogy a játékban milyen.

szerintem a legjobb map a kubra dam és nem az amerika oldalon.... nha ott van 1 híd amit c4-el érdemes felrobbantani meg beállítani 2 tankot aztán már csak repülővel vagy helikopterrel tudnak jönni :)
(jha meg az is nagy kibaxás hogy spec ops-ot választod aztán áttugrassz az ellenfél bázisára és felrobbantod a comandert a radart meg ha maradt még c4 teszel pár járműre (pl: helire.... aztán mikor felszállt :):) )

Ideális létszám 20-24 fő és 64-es map.

Nevet nem lehet változtatni, csak ha új accountot indítasz. Preficet lehet adni (klánnév pl, vagy olyat, hogy PILOT...)

L96A1-nek valamivel vékonyabb célkeresztje van, mint az M24-nek, de mindkettő egyformán nagyon pontos. Akkor érdemes unlockolni, ha nem szereted az SCD-t és a Type88-at vagy nagyon sokat snipolsz. M95 erős, de pontatlan, viszont átviszi a páncélozott üveget, ezért kempelni elég jól lehet vele.
G36E must have kategória, többi annyira nem fontos, attól függ melyik kaszttal játszol többet, azt érdemes unlockolni.

Kubra Dam: 64-es pályán jobb az amcsikkal lenni, mert nem elfoglalható a főbázisuk. Légi támogatás nélkül pedig minden csata sorsa meg van pecsételve.
Jó taktika berepülni az ellenséges bázishoz és ha a szabályok nem tíltják megfújni az ellenséges vadászt. Utána gyakorlatilag semmi nem tud megölni.

ps.: megnéztem az adatlapod. Pontosságon lehet még mit csiszolni :? próbálj kisebb sorozatokban lőni és akkor ha tényleg célon vagy. Mindne kilőtt golyóval egyre pontatlanabb vagy ezért az első 2-3 számít igazán. És hiába húzod a ravaszt ha "majdnem célon vagy" ha mellé megy a golyó nem számít, hogy 2 centivel vagy 20 méterrel :wink:

Köszi. Viszont jelentkeztem commandernek, el is fogadták, (ezt követően persze én is PgUp-ot nyomtam), ott volt már az ablak a place arty-val, meg place UAV-vel, de egyszerűen artyt egyszer sem engedett bekérni...Pedig ha commanderrel nem engedi, akkor nem tudom mit tegyek :x Azt mondta, hogy artillery airstrike denied. Gondolom nem kell különösebb munka a bekéréséhez. Én sima célkereszttel és távcsöves puskával is megpróbáltam bekérni, de természetesen úgy sem engedte.

Kedvenc kasztom egyébként a sniper, csak néha olyan pályák is mennek, ahol lehetetlen a sniperkedés, ezért kasztot váltok. Mellesleg most nem kifejezetten érdekel az accuracy, meg kill/death arány...Majd ha jól fogok játszani úgyis jobb lesz =)

Artyt minden pályán tudsz kérni ha commander vagy. Akkor nem, ha éppen meg van semmisítve, de meg lehet javítani. Enginerrel is meg dobozzal is.

Köszi, jó tudni. Rálőttem M16-ról egy gránátot az ellenségre, ezután megsoroztam jópár golyóval. Erre ő lefekszik, és kinyír 2 lövéssel...Ha nem ez történne minden körben, akkor azt hiszem szívesebben játszanék. Lehet hogy ez a játék hamarosan felkerül a polcra dísznek :?: De azért köszi a sok segítséget!

Még egy: Volt valami =GOLD KR... (nem tudom pontosan mi volt a neve) nevű gyerek, meg egy klántársa Oleg néven. Az utóbbi is durván nyomta, de a Kronoll vagy mi a fax egymás után kb. 10 embert leírtott Type 88-al. Utánanéztem ennek a fegyvernek, és azt írja, hogy a sniperen belül nem a legjobb, sőt... Nem tudtam eldönteni, hogy csiter e, avagy nem. A végén persze 27/1-es fraget ért el. Kétlem, hogy valaki ennyire jó lenne! És persze amikor megkérdeztem, hogy csiter e, szokás szerint senki nem szólt semmit.

Olyan serveren játsz, ahol megy a PunkBuster, ott kevesebb a cheater.
Gránátvetőt úgy jó használni ha az ellenség alattad van vagy fal mellett, mert sokkal könnyebb eltalálni. Lőni pedig meglepetésszerűen kell.... megvárod, hogy elfusson előtted és utána hátba :lol:

Én mindig olyan szerveren játszok, ahol van PB (mivel alul be van nyomva a rublikába az X). Azért jó volt így éjjel: sniperkedés céljából megyek fel a dombra, aztán lefekszem a földre. Következő pillanatban 400 méter magasról zuhanok lefele...Kinyitottam az ejtőernyőmet, és kihasználva a helyzetet leszálltam egy ellenséges spawnhoz, hogy elfoglaljam. Pont mikor már ott lettem volna, kickeltek...Azt hitték, hogy csitelek? Érdekes volt. Vagy lehet hogy teljesen másról van szó :?: Ha nem, akkor mindenesetre szép bug.

Én is láttam vicces volt :D

Ugyanez van SanAndreasban is, csak ott lefele esel, a gép mégis visszarak egy idő után földszintre :D

emberek töltsétek a track mania forever-t aztán gyertek jáccani
(jha és fent vagyok a szokásos néven (jim67))

Mostanában sokkal jobban megy a játék. L96A1-et, meg G36E-t se tudtam még választani, ezért a G3-ra esett választásom. Nagyon jó fegyver, megszerettem. Jó frageket is nyomok, minuszba ritkán vagyok, csak amikor elkezdtem játszani, és rossz voltam, akkor mindig minuszba voltam, és az meglátszik máig is a statisztikába. Azt hiszem innentől majd rájövök magamtól a dolgokra! =)

Vissza
Top Alul