Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
El kell ismerni, ami van benne, az kifogástalan... Nem tudom, mennyire divat ez manapság, de lehetne hozzá küldetéslemezt csinálni, vagy plusz pályákat...
a vége az elég tragikus lett meg az nem tecett bennne hogy alig láttam a sok scrip-t től ettöl eltekintve megéri azt a 95% (mellesleg az év játéka díjat is....hogyhogy nem a nagy stalker.... :wink: nem is értem :wink: )
sőt szerintem aki jó játékot akar multival annak megéri az árát
Az effektek néha tényleg idegesítőek meg begszagatták néha a kártyát... Levettem őket közepesre, a játék még így is szép, de valahogy nem jön be... Pedig 1,5 órát gyaktam...
Lost Via Domusról ugyanez a véleményem: nulla. Jó persze ez csak egy ilyen apróság a sorozat mellett, de még a FIND815 is jobb volt ennél...
Érdemes. Sztori szempontjából a 2. rész a legjobb, de mindhárom részben nagyon erős a történetvezetés és bővelkedik fordulatban, már csak emiatt érdemes végigvinni őket. Az első rész pont 10 éves amúgy
ja havidijas... asszem haverom olyan 3-4ezret fizet havonta... hát nemtom, kialakult ott is 1 közösség, úgy mint itt, vagy ircen vagy cseten, és elvannak, meg jáccanak. állítólag iszonyat addiktív, ezért inkább nemmerem megnézni.
én már halottam olyat is hogy az ilyen embereknek nics semmi életük a wow-on kívűl.... de aki akarja az jáccona csak aztán 1 napon majd feleszmél hogy elkurta az életét meg a pénze is elfogyott lol2
(a nagy gamestar hoz egyszer volt eredetiben 15 napos próbaverzió nha azt a dvd-t még ki sem bontottam a tokból (inkáb raktak volna rá valami értelmes dolgot ))