Egyéb játékok topikja

El kell ismerni, ami van benne, az kifogástalan... Nem tudom, mennyire divat ez manapság, de lehetne hozzá küldetéslemezt csinálni, vagy plusz pályákat...

a vége az elég tragikus lett meg az nem tecett bennne hogy alig láttam a sok scrip-t től ettöl eltekintve megéri azt a 95% (mellesleg az év játéka díjat is....hogyhogy nem a nagy stalker.... :wink: nem is értem :wink: )
sőt szerintem aki jó játékot akar multival annak megéri az árát

Jobb, mint a COD4 taps1 Irányítást szokni kell, de miután megszoktad rájössz, hogy ez a legjobb :))

nekem se jött be az unreal engine miatt minden úgy csillog meg villog hogy.... meg a mentéási rendszer elég konzolos szagú

Az effektek néha tényleg idegesítőek meg begszagatták néha a kártyát... Levettem őket közepesre, a játék még így is szép, de valahogy nem jön be... Pedig 1,5 órát gyaktam...

Lost Via Domusról ugyanez a véleményem: nulla. Jó persze ez csak egy ilyen apróság a sorozat mellett, de még a FIND815 is jobb volt ennél...

Én mind a hárommal, kedvenceim közt tartom számon őket :)

Én anno (10 éve :D) próbáltam a Thief 1 demoját. Nagyon tetszett :)
Melyik a legjobb rész? Érdemes mindegyiket végigvinni?

Érdemes. Sztori szempontjából a 2. rész a legjobb, de mindhárom részben nagyon erős a történetvezetés és bővelkedik fordulatban, már csak emiatt érdemes végigvinni őket. Az első rész pont 10 éves amúgy :D

kick: végig fogom tolni :R

jim67: az lenne a szívás, ha fizetniük kéne havonta, ugye nem kell? :o

mármint a kiegészítőért azért is havonta kell fizetni (és van aki fizet )

:o nem értem egyébként mit esznek az emberek ezen a rajzfilmszerű fantasy világon :?

ja havidijas... asszem haverom olyan 3-4ezret fizet havonta... hát nemtom, kialakult ott is 1 közösség, úgy mint itt, vagy ircen vagy cseten, és elvannak, meg jáccanak. állítólag iszonyat addiktív, ezért inkább nemmerem megnézni.

én már halottam olyat is hogy az ilyen embereknek nics semmi életük a wow-on kívűl.... de aki akarja az jáccona csak aztán 1 napon majd feleszmél hogy elkurta az életét meg a pénze is elfogyott lol2
(a nagy gamestar hoz egyszer volt eredetiben 15 napos próbaverzió nha azt a dvd-t még ki sem bontottam a tokból (inkáb raktak volna rá valami értelmes dolgot ))

Vissza
Top Alul