Egyéb játékok topikja

nha kipróbáltam a call of duty 4-et (de sajnos még nem voltam pripyatban )
jha és a gépemen ment...1280*1024 normal beállítások mellett volt pár rész (grafika ) amit eddig csak a hl2-ben láttam (no meg a crysis-ban ) telepítésnél mikor a hapi guggol a sarokban..... szal aki jó játékot akar és kb 3-4 éves gépen is megy.... vegye meg (vagy kérje el havertól )

Multiban egész jó, single nem tetszett. Multiba viszont már nem nyomok FPS-t (mást se :DDD) mert már nem tud egyik sem igazán újat mutatni.

Vszeg héten vagy jövő héten meglesz az új gép, megírok 2 refit és jöhet a CoD 4 (is többek között).

Iskolai számtech teremben a MOHAA Breaktrough az isten, készített pályákkal reggel 8-tól délután 5-ig csak a természti dolgok miatt kel fel az ember mellőle /evés ivás a gép mellett pályatöltés közben szigorúan/ Kezdő elsősök iszonyatos mértékű agyonverése, TDM-ben, élveztes dolog :halom:

Igen, ez a 3 fő rész van. De van még source engine-el HL1 és CS is.

és még van half-life2 lost coast (ez 1 tech demo amiben bemutatják a hdr-t )
meg természetesen a half-life 2 deathmatch

az episode 1 az szerintem se lett vmi jó főleg az eleje lőszerből elég kevés van meg sőtét....tötét (de a sima half-life2 azt érdemes kipróbálni eredetiben mert van benne HDR is :wink: )

nemtom de mióta új egerem van azóta a legtöbb fps-ben több a gyilok
(pl: call of duty 4 (meg kelll venni mert jó játék ) az végén a repülőn nha most az van hogy 1.15 nél már megvan a vip )

jajja október november környékén lessz (de szerintem a géipgénnyel sokaknak baja lessz :D )

szerintetek az lehetséges hogy a call of duty4 ben arcade-ban az utolsó (repülős pályán ) valaki elér 23.000 pontot :? (szerintem BIZTOS nem hacsak csítel mert én 6190 szedtzem össze

(edit legnehezebb fokozaton trainer-el sikerült összehozni 65140 lol2 )

jim67":7tnmak09 mondta:
jajja október november környékén lessz (de szerintem a géipgénnyel sokaknak baja lessz :D )
Leírtak alapján dúrva gép kell majd alá. Csomó számolási kapacitás AI-nak, fizikának, stb stb. Nem is értem hogy bírja az XBoX. Lehet jobban megérné lassan konzolt venni. Csak lenne normális kontroller.

van már hozzá bbill+egér is (szerintem eljön az az idő is hogy stalker is lessz )

vagyis azt akartam mondani hogy áttalakító :wink: me arrol igen

XFPS_360.jpg

http://www.gamestar.hu/billentyuzet-xbox-360-hoz.html

Ha már választanom kéne XboX360 és PS3 között, inkább az utóbbit választanám. XboX-ból túl soka hibás :o PS3-hoz is van ilyen átalakító vajon?

Vissza
Top Alul