Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Bizony így van. Párom öccsét teljesen beszippantotta a wow, 21 éves a kölyök és szó szerint nincs élete, érettségi után nem csinál mást csak wowozik és az anyja eltartja, már 2 éve.jim67":2nrteca4 mondta:én már halottam olyat is hogy az ilyen embereknek nics semmi életük a wow-on kívűl.... de aki akarja az jáccona csak aztán 1 napon majd feleszmél hogy elkurta az életét meg a pénze is elfogyott lol2
kick":7ktkydmq mondta:Bizony így van. Párom öccsét teljesen beszippantotta a wow, 21 éves a kölyök és szó szerint nincs élete, érettségi után nem csinál mást csak wowozik és az anyja eltartja, már 2 éve.
Hja, ezt kéne, de az anyja egy igazi szerencsétlen és a srác gyakorlatilag irányítja őt, még a havidíjat is fizeti neki. A gyerek eléggé labilis idegzetű, az anyja szerintem fél tőle, ha kikapcsolná a netet a végén még álmában kinyírná, nem lennék meglepődve. Mind1, engem nem érdekel, évente max. 2-3 alkalommal kell vele találkoznom, velem normálisan is viselkedik csak az anyját tartja terror alatt. Kidobni meg nem fogja a gyereket, akárhányszor is mondjuk már a párommal kánonban, mindig azzal "érvel" hogy mégiscsak az ő csemetéje. De ez itt off topic, szal hagyom a témát.hispan1":32y9iur0 mondta:pYura: az ilyen drasztikus megoldások nem szoktak jóra vezetni... 2 dolgot lehetne szerintem vele csinálni: vagy ráébreszteni, hogy vannak fontosabb dolgok, vagy egyszerűen nem kéne eltartani és akkor igen hamar rájönne, hogy mi a helyzet.
Wotanson":16l5sbzz mondta:Hello...
Van fontos kérdésem:
A Doom3-hoz vannak modok? Ha igen, akkor honnan tudok tölteni?
Köszi előre is a remélhetőleg bevillanó link(ek)et![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.