Egyéb játékok topikja

SG-n volt egy hír, hogy kínában a maffia elkapdossa a gyanutlan wow-osokat és kenyéren és vizen tartva őket doridoltatja őket a virtuális pénzért, amit aztán eladnak az interneten :(

jha igen kínában már az van hogy farmolnak és valódi pénzért veszik a játékbeli cuccokat (egyébként volt a frei dossziéban a 4.dimenzó és ez abban volt )

jim67":2nrteca4 mondta:
én már halottam olyat is hogy az ilyen embereknek nics semmi életük a wow-on kívűl.... de aki akarja az jáccona csak aztán 1 napon majd feleszmél hogy elkurta az életét meg a pénze is elfogyott lol2
Bizony így van. Párom öccsét teljesen beszippantotta a wow, 21 éves a kölyök és szó szerint nincs élete, érettségi után nem csinál mást csak wowozik és az anyja eltartja, már 2 éve.

sajnos a kisebbek tanulják a médiából (pl:gamestar az a nagy kopasz gyu-nak nevezett hapi nah az volt hogy kérdezték hogy mit csinált szilveszterkor (vajon mint :) ) azt írta éjfélkor ivott pezsgőt (biztos kölyök pezsgőt :wink: ) aztán pontban 00:02-kor belépett a wow-ba és ott bulizott mitodomén hol :D )

kick":7ktkydmq mondta:
Bizony így van. Párom öccsét teljesen beszippantotta a wow, 21 éves a kölyök és szó szerint nincs élete, érettségi után nem csinál mást csak wowozik és az anyja eltartja, már 2 éve.

Miért nem kapcsoljátok le a netet / kobozzátok el a lemezt? :?

pYura: az ilyen drasztikus megoldások nem szoktak jóra vezetni... 2 dolgot lehetne szerintem vele csinálni: vagy ráébreszteni, hogy vannak fontosabb dolgok, vagy egyszerűen nem kéne eltartani és akkor igen hamar rájönne, hogy mi a helyzet.

Hello...

Van fontos kérdésem:

A Doom3-hoz vannak modok? Ha igen, akkor honnan tudok tölteni?

Köszi előre is a remélhetőleg bevillanó link(ek)et :D

hispan1":32y9iur0 mondta:
pYura: az ilyen drasztikus megoldások nem szoktak jóra vezetni... 2 dolgot lehetne szerintem vele csinálni: vagy ráébreszteni, hogy vannak fontosabb dolgok, vagy egyszerűen nem kéne eltartani és akkor igen hamar rájönne, hogy mi a helyzet.
Hja, ezt kéne, de az anyja egy igazi szerencsétlen és a srác gyakorlatilag irányítja őt, még a havidíjat is fizeti neki. A gyerek eléggé labilis idegzetű, az anyja szerintem fél tőle, ha kikapcsolná a netet a végén még álmában kinyírná, nem lennék meglepődve. Mind1, engem nem érdekel, évente max. 2-3 alkalommal kell vele találkoznom, velem normálisan is viselkedik csak az anyját tartja terror alatt. Kidobni meg nem fogja a gyereket, akárhányszor is mondjuk már a párommal kánonban, mindig azzal "érvel" hogy mégiscsak az ő csemetéje. De ez itt off topic, szal hagyom a témát. :)

ezt valaki próbálta már

256px-CodenameOutbreakBox.jpg

a gsc-csinálta és nem olyan rossz játék.... én majd nem végig is toltam de aztán...mégse :)

(aki teheti az nézze meg mert a környezet kicsit hasonlít benne a stalker
alpha 1145-höz :wink: )

szerintem ha ez nem lett volan akkor stalker se mert ugye ebben is olyan scifi történet meg meteor aztán a stalker is civilizáció felfedezgetés meg ilyenek :)

update:

itt az intro

http://www.youtube.com/watch?v=OHVjHvjXrlw

jha...lezuhan valami meteor meg bázisokon való mászkálás

Üdv!

Nemrég kezdtem Battlefield 2-zni. Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. Ha jó helyen vagyok itt velük, fel is tenném őket.

én pár hónappal ezelőtt sokat jácottam vele szal ha van valami kérdés azt pos-old

Nos akkor felteszem őket:

1) Egy olyan szerver (IP-je) kellene, ahol nem 5/22-es arányokat érek el, hanem élvezetesen lehet játszani, azaz nem nyírnak ki 5 mp után. Magyarul ahol gyengébbek játszanak, és lehetőleg jók a pingek, valamint nem csak egy pálya megy. A No vehicle nekem mindegy, nem tudom hogy azok nélkül, vagy pedig azokkal érdemes egy kezőnek játszani.

2) Support kasztban hogyan lehet tüzérségi támogatást kérni? Már ha lehet egyáltalán. Vagy lehet, hogy benéztem és mondjuk vadászgép segítségével tudok támogatást kérni?

3) Miért olyan jó taktika, hogy 1vs1 harc kezdetén az ellenség lefekszik a földre, és úgy kezd el lőni rám? Nem mellesleg a lefekvést pördüléssel és egyéb érdekes mozdulatokkal teszik, amit szintén nem értek, hogy hogyan lehet megcsinálni. Esetleg csak a sok játékkal elért jó fegyver és a pontos célzás a titok?

4) Távcsöves puskával hogyan lehet közelíteni (már ha lehet) ? Mert amikor görgővel tekerek, akkor a fegyverek között válthatok. (PgUp-al és PgDn-el is kipróbáltam).

5) Engineerrel hogyan lehet aknát szerelni? Mert ha leteszem az aknát és csavarkulcsra váltok, akkor hiába szerelem fel, nem lesz ott az akna.

6) Vadászgéppel hogyan lehet bombát dobni?

Valószínűleg a kérdéseim között vannak nagyon amatőr kérdések is, de ha már egyszer itt jópáran BF 2-ztek, akkor inkább az egyszerűbb módot választom és felteszem a kérdéseket. Perpill ennyi kérdés jutott eszembe, de ha még lesz, azokat is felteszem. A válasz(oka)t előre is köszönöm!

Vissza
Top Alul