Egyéb játékok topikja

természetesen

Az idei International CES szórakoztatóelektronikai kiállításra készülődve a Logitech bejelentett egy új, PlayStation 3-hoz való billentyűzetet. A Cordless MediaBoard a gyártó szándékai szerint nem játékvezérlőként szolgál, inkább a beállításokat, illetve – hálózatba kötött játékkonzolok esetén – a kommunikációt hivatott megkönnyíteni. A billentyűk mellett egy érintőpad is található, jobb oldalán függőleges görgetősávval. Az eszköz tápellátását két AA méretű elem biztosítja; USB-s vevőegységével a 2,4 GHz-es rádiófrekvencián vezeték nélkül, 10 méteres körzetben tud kommunikálni. Az új termék február elején kerül az üzletekbe, ajánlott ára a tengerentúlon 80 dollár lesz.

15541_logi_ps3_cordl-mediaboard.jpg

http://prohardver.hu/hir/logitech_bille ... 3-hoz.html

(abban is igazad van hogy elég sok hibás xbox van haverom is vett és 2 hónap után felmondta a szolgálatot hogy öröm volt nézni (mondjuk a belsejéből elég fura illatok szálingóztak) de a garancia miatt megszerelték 1 hónap mulva )

nagyon faja,fõleg az érintõpad.
Valaki ismeri az Assasin's Creedet?
Nagyon király játék

Kristóf a Szabályzat kimondja, hogy a warez tíltott tartalomnak minősül a Fórumon. Kérlek ehhez tartani magad.

jim67 Mit találtam:

user-1196581_1175327326.jpg

8)

warez= bármilyen teljes verziós keresekdelmi forgalomban lévő cd dvd kazetta..... másolása birtoklása.... amit a törvény büntet 2-5 évig tartó szabadságvesztésssel

azt én se értem.Van egy haverom akinek van egy xbox 360-a és azon fps-ezik(cod4,turok stb.)Azokon a konzolokon csak a fifa 08 könnyû meg a kocsis játékok.

Érdekes módon lehet valamennyire... Mikor egyszer öcsémnek 3 hétig volt PS2-je és volt hozzá SA, egész jól megszoktam... Mondjuk ott valamennyire van autocélzás, az megkönnyítette a dolgot, de nem lehetetlen, azt kell mondjam... Maradjunk annyiban, hogy más. Azt persze fenntartom, hogy az egérnél nincs jobb eszköz erre a célra...

nha én meg bizniszeltem 1 keveset szeretem még 1 gépet de az már nem volt olyan xar (128mb nvidia vga asszem 6600gt 512mb ddr ram 50gb hdd
intel p4 2,4ghz ) szal ezt meg 1 monitort meg bill.t meg egeret eladtam kb 40 E pézért vagyis elcseréltem a gyeröknek volt 1 steam account-ja és azt adta oda (és az account-ban volt cs:source meg teamfortess 2 meg ilyenek ) e megérte nagyon :)

ABSZOLÚT OFF !!! - hispan1

Kivittem a COD 4-et is (sehol sem sikerült megszorongatnia a kártyát max grafikán), azt kell mondjam, piszokrövid... :(

jim67: a következő ilyennél megint warnt kapsz...

jaja,a cod4 rövid játék.De jókat lehet szórakozni rajta,jók a küldik és nagyon kidolgozott nem csodálom hogy a gs 95%-ot adott.

Vissza
Top Alul