Airborne:
Én még az Operation Huskyt se csináltam végig, most a sniperes résznél tartok, de már alig vártam, hogy autosave legyen, ugyanis menteni nem lehet, vagyis ha mentesz, akkor az elõzõ checkpointban fogja elmenteni.
Elfelejthetnék már ezt a hülye csekpontons autószéves marhaságokat végre, ettõl mindig herótom volt. Abba akartam hagyni, mert már untam és muszáj volt továbbvinni.
Amúgy a grafikára és a fizikára erõs közepest adok, szerintem nem elég élethû, az irányítás nem rossz bár erõsen konzol feelingem volt.
Full lineáris az egész, scriptelt minden, meg legnehezebben kell játszani, mert gyengébb fokozaton elég vicces, belédlõnek 5 tárat és semmi bajom.
Az is elég fos, hogy harc közben kapsz rewardot csak úgy a semmibõl, belassul a kép (bullet-time; de minek...), és kiírja hogy reward, pl olyan hogy az MP40-esemnek csak úgy megduplázódott a tár kapacitása 32-rõl 64-re.
Ez elvileg egy realisztikus játéknak készült, ezek a dolgok meg kb olyanok, mintha mondjuk Harry Potter odavarázsolt volna és hirtelen a semmibõl kétszeresére változott a fegyverem.
Meg se közelíti az Allied Assault hangulatát, és semmi újdonság nincs benne. Nem azt mondom hogy rossz játék, mert azért jól elvoltam vele kb egy órán keresztül, próbáltam nem sietni, nézelõdni is, vannak benne hangulatos elemek, mint pl a náci bázis egyik szobájának díszletei és a rádióból szóló német zene, olyan szalonos hangulat.
Összegzésül pedig azt mondanám, hogy ha nem Medal of Honor lenne a neve, hanem mondjuk pl The Last Nazi Assault vagy mittoménmi akármi, akkor kb senkit sem érdekelne, mert ez egy szimplaszelet FPS, olyan mint a többi, nyomába se ér a STALKERnek és a GRAW2nek, bár más stílus az is igaz, de játékélmény, grafika, fizika összesége nálam 7.0 lenne, ha ezt most egy PC game újság értékelése lenne.
Az meg hogy 17.000.Ft a boltban az már tényleg vicces, kb a felét éri sztem.