Egyéb játékok topikja

Call of Duty 3 iszonyat nagy bukás volt mert nem jelent meg PC-re, csak Playstationre meg Xbox360-ra meg Wii-re...
Szerintem a PC felhasználók mindig többen lesznek mindenkinél ezért lehetett előrelátni h bebukik, mivel a PC-sek adják meg egy játéknak a kritikáját nem a Ps-esek... szerintem...

a Halo 2 jó kis FPS, viszont szerintem sem a grafika sem a sztori nem tudja felülmúlni a STALKER-t ( semmi se tudja felülmúlni a STALKERT :D soha semmi! ) de jó kis játék el lehet vele szórakozni. :)

Nightwatch légyszives válaszolj itt a prologue topikban feltett kérdéseimre, mert nem hiszem el, hogy képben vagy a Warcraft világában, vagy ha tényleg játszottál vele, akkor sztem kb nem értettél meg belõle semmit, s ezért fikázod..:F

rendben :D sajnos lehet hogy tényleg nem vagyok képben a mostani wow-al mert én a bc megjelenése előtt már jóval abbahagytam ezért nem vagyok jártas a mai patchokban ujdonságokban... azért játszottam vele mert jopofa volt a sok küldi meg az egész fantasy dolog... a grafika i jopofa volt csak az a gond vele h nem sokat változott...:S szal ez az egész jopofa volt hogy növelem a levelt uj spelleket castokat tanulok meg minden még azis hogy pénzt kapok küldikért meg cuccokat...

ott kezdődtek a gondok hogy törtszerveren voltam és egyre jobban átláttam a bugokat. Eredeti szerverre azért nem akartam menni mert a gc 8000 forint volt 2 honapra ami elég sok szerintem... viszont ezen a törtön se lehetett már rendesen játszani... a játék csapdája...

nekem az a gondom vele hogy sok játék fölé helyezik, a wow nemjobb a stalkernél , a stalker se sokkal jobb a wownál :D a wownak egyedi a világa, a stalkernek a rendszere...

Alapvetõen nem lehet összehasonlítani a kettõt, nekem ez a bajom a hozzászólásoddal. A Stalker egyszemélyes lövöldözõs játék posztapokaliptikus környezetben, a WoW pedig egy középkori fantasy világban játszódó MMORPG. Ennyi erõvel a FIFA-t is hasonlíthatnád hozzá.

Egyre jobban terjed a dezodor-féle ":F" :lol:

azért a stalker is másolt valkitől.....

szerintem a cod4 ott van alapjáraton elrontva hogy nem 2. wh-ás
(meg pripyatban mi a fenét keresünk egyáltalán tán valami terorista vezér bujt el itt ) :idea:

Vissza
Top Alul