Egyéb játékok topikja

Lehet, hogy öregszem, de a felénél eluntam az airborne-t.

valaki nem tud magyarítást vagy angol nyelvi pakot a code of honor francia légióhoz (mert német tanulok illetve tanítanak de nem értem olyan jól ) )

Airborne:
Én még az Operation Huskyt se csináltam végig, most a sniperes résznél tartok, de már alig vártam, hogy autosave legyen, ugyanis menteni nem lehet, vagyis ha mentesz, akkor az elõzõ checkpointban fogja elmenteni.
Elfelejthetnék már ezt a hülye csekpontons autószéves marhaságokat végre, ettõl mindig herótom volt. Abba akartam hagyni, mert már untam és muszáj volt továbbvinni.
Amúgy a grafikára és a fizikára erõs közepest adok, szerintem nem elég élethû, az irányítás nem rossz bár erõsen konzol feelingem volt.
Full lineáris az egész, scriptelt minden, meg legnehezebben kell játszani, mert gyengébb fokozaton elég vicces, belédlõnek 5 tárat és semmi bajom.
Az is elég fos, hogy harc közben kapsz rewardot csak úgy a semmibõl, belassul a kép (bullet-time; de minek...), és kiírja hogy reward, pl olyan hogy az MP40-esemnek csak úgy megduplázódott a tár kapacitása 32-rõl 64-re.
Ez elvileg egy realisztikus játéknak készült, ezek a dolgok meg kb olyanok, mintha mondjuk Harry Potter odavarázsolt volna és hirtelen a semmibõl kétszeresére változott a fegyverem.
Meg se közelíti az Allied Assault hangulatát, és semmi újdonság nincs benne. Nem azt mondom hogy rossz játék, mert azért jól elvoltam vele kb egy órán keresztül, próbáltam nem sietni, nézelõdni is, vannak benne hangulatos elemek, mint pl a náci bázis egyik szobájának díszletei és a rádióból szóló német zene, olyan szalonos hangulat.
Összegzésül pedig azt mondanám, hogy ha nem Medal of Honor lenne a neve, hanem mondjuk pl The Last Nazi Assault vagy mittoménmi akármi, akkor kb senkit sem érdekelne, mert ez egy szimplaszelet FPS, olyan mint a többi, nyomába se ér a STALKERnek és a GRAW2nek, bár más stílus az is igaz, de játékélmény, grafika, fizika összesége nálam 7.0 lenne, ha ezt most egy PC game újság értékelése lenne.
Az meg hogy 17.000.Ft a boltban az már tényleg vicces, kb a felét éri sztem.

szerintem nem 17000 forint csak 12000 de szerintem se éri meg az árát a realizmusa az télleg xar szóval inkább végig sem fogom jáccani szerintem a leg jobb a cod 2 (a 4 része hát szerintem kicsit eröltetett mármint téma :P )

Igazad van jim67, tényleg 12ezer, de ha a stalker 10 volt akkor ez kb 5öt ér sztem. A realizmus télleg nem elég jó, pl az is fos, hogy a zöld füst kb olyan mint a heroes-ban a necromancer várban, tiszta mû az egész grafika. Ettõl már csak egy szarabb van, a Bioshock. Na az aztán mindennek a teteje.
A kislány injekcióval szurkál, valami Adam nevû anyaggal táplálkozik asszem, meg a Big Daddy állítólag a legfélelmetesebb ellen meg a legkeményebb, én szó szerint kiröhögtem ez egy vicc. És a gamekapcson 9.9et kapott és istenítik.
Se normálisan célozni nem lehet, meg a hangulata az inkább ilyen mesefilm amit 10 évvel ezelõtt megnéztem ááá

ja és jim67 abban is igazad van, hogy WW2-ben még mindig a Cod2 a legjobb!!!

hahah biocsoki, szntem azt a játékot hagyjuk. viszont ja a cod széria mindig is jobb volt háborús cuccok terén. bár nekem a brothers in arms is nagyon bejött, de az inkább szimuláció ha a cod arcade lövöldözős. én speciel a cod-dal nagyon jókat elvoltam, élvezet volt játszani vele. a bia meg idegelő volt, mert nehéz :D, de az meg azért volt szép. a moha meg nemtom, régen isten volt, mert más kb nem volt akkoriban. viszont a legjobb része még mindig az allied assault no meg a pacific assault :D

Már a GRAW2 is kezd idegelni, az 5ik pályán már úgy lõnek, hogy kb mozdulni se lehet, kezd elmenni tõle a kedvem, azé jáccok hogy szórakozzak, nem azé hogy azon idegeskedjek, hogy 10x kell egy pályát újrakezdeni. STALKER 4EVA :lol: , még mindig az a best!

Az OFP-ről mi a véleményetek, ha van valahol szabad játékmenet, akkor az az OFP. Nem vagy beszorítva sehova, arrol támadsz amerről akarsz, ha ügyes a pálya, akkor azzal amivel akarsz. Egy megkötés van a feladatot teljesíteni kell.

nekem tetszik az operésön flespoint is, csak csúnya, meg valamiért szaggat... a régi 500as p3-omon jól ment, ezen a gépen mg szaggat, pedig 4x gyorsabb meg 10x jobb :D de mind1. a conspiracies is jo, csak az mégjobban szaggat. szal maradtam a csernobil modnál. kicsit üres, de én csak mászkálni szeretek benne :F

CoDszéria: Örök isten kiérdemelte anevét, és nem hagyja anyiban a dolgokat
MoHszéria: Egyre szarabb, de az elején volt benne fantázia
Bioshock: FOSSSSSS
STALKER:Istennnnnn
Diablo2LoD: Istenkirály:P
És a többi klasszikus
Ajánlom a gammafanoknak: Youtube, Angry Video Games

egyetértek somax,
én még hozzátenném a Legacy of Kain - Defiance istenkirály kalandjátékomat

Hmm nemismerem, de utánnanézek...
Am ha kalandjáték akkor Dio, Meg a többi.P

szarintem a hl2 az kegyetlenül jobb mondjuk minőségben jobb is mint a stalker meg történetben is de ha az összképet nézzük akkor a stalker a győztes szabadabb a játékmenete (érdemes lessz odafigyelnei a black mesa source-ra :arrow: http://www.blackmesasource.com/

Vissza
Top Alul