Egyéb játékok topikja

minden half life rész újra kjátszva, jöhet az episode 2! Steamen találtam Portal-ról videókat, hangulatos játék, remélem nem csak olyan teleportálós részek lesznek, nem tudtok róla valamit?

Most PoP:T2T, nem játszottam még végig, de találtam egy mentést még 2006 májusától, onnan folytatom 8)

szerintem így hülyeség hogy 11990.- és benne van az összes nekem pl: megvan a hl2 is meg a kieg is eredetiben szal ez csak annak éri meg aki még nem jáccott 1-el sem a portal meg nem valami nagy szám a hl2-nek van 1 pont olyan modja (exite kicsit bugos de jó )

valaki jáccott már a ship simulator 2008-al kegyetlenül jóó játék :D

Bonyolult az irányításuk eléggé. Neked sikerült kitanulmányozni? Joyod milyen van hozzá?
Én LockOn-t repültem, de még nem volt időm megtanulni a 300 oldalas kézikönyvet :lol: meg kéne egy jobb joystick, mert BF2 alatt sikerült rendesen leamortizálni. (Logitech 3D pro)

Joystick... lehet billentyűzetel is, legfeljebb nem lesz olyan élvezetes :D . Idővel ki leht tapasztalni. Minden gépnél más, Boeingot utálom, iknább a kisrepülök meg a közepesek... Olyat meg sose csináltam, hogy leszállni, mert elfogyott az anyag, vagy bármi ilyen (Kairóból elrepültem Tunéziáig egy kisgéppel, talán ez volt a leghosszabb utam :D )

Flight Simulator X-et próbáltad már DX10-ben?

Nem... csak nemrég adtak ki patchet hozzá, de nem fogom mégegyszer feltenni.

Il 2 sturmovik, 1946 forevör anak is ottvan mind grafikája, mind irányítása.
de most van egy ilyen pearl harbosor szimulátor annak a sérülésmodelje nagyon pöpec asszem PearlHarbor fight simulator

Végre kipróbálhattam az Airborne-t, akkor pár szót róla:

-a mozgások nagyon jók lettek
-a bullet time féle belassítás is bejött :D eljen
-a grafika tökéletes, sőt, még nekem minimumon se ad 25 fps-nél többet :? remélem a teljesben majd több beállítás lesz :)

Már alig várom hogy a teljest kipróbáljam :D .

A bullettime-os izé nem csak akkor jön, ha vlami izét kapsz a fegyómellé ? :roll: Lehet kicsit figyelmetlenül játszotam, nem figyeltem azokat a plecsniket, akármik is legyenek csak a vége felé vettem észre, h ott van valami, nem vettem észre mikor adta, gondolom akkor... :roll:

én még nem láttam de nem is érdekel a 2vh sztm halott téma főleg moh téren (egyébként jól néz ki)

Bocs de ezzel nem értek egyet!
Végre előrukkolt egy 2vh-s gammal a moh PCRE!!! (aóta vagy 5moh jött ki ps2-3 meg pspre)
és nekem tetszik a 2vh-s téma, és mellettem még úgy 1000embernek csak a CoD terén...persze kelenek az új cuccok, mert pl nekem a bf2 nagyon bejött az iraki feelingel.P, de én azért hetente 1-2x leülök kodozni:) márcsak a NOSZTALGIA végett is OFF(-(-.(-.-(-.-)-.-).-)-)

ET Quake Wars-ot próválta valaki? Demóval volt szerencsém játszani, de ott is van 1500 szerver meg 4000 játékos, igaz csak 1 pálya. Sztem nagyon komoly lett, bár 3 napnyi játék után még mindig úgy érzem, hogy az űrlények jóval erősebbek lette, mint a földiek...

ETQW nagyon baró lett szerintem nem nehezek az ellenek, de az tény,hogy van egy két érdekes szitu sokkal jobb, mint amit vártam 17-én kezdődik a suli addig még jáccok egy kicsit vele :lol:

valaki a jackass-the gamet látta már ??? :cry:

Tud valaki CoD hoz konfigurációs trükköt?????
esetleg oldalt ahol lehet ilyet nézni???

Vissza
Top Alul