Egyéb játékok topikja

én tavaj majdnem kijácottam és eltettem a mentéseket biztoságos helyre de eltüntek :cry:

pYura: csak a demóval jáccottam.

jim67: még akkor próbáltam ki a BP-t, mikor egy ennél gyengébb gépem volt, azon úgy akadt minimumon is, mint a fene. Aztán mikor lett ez a gép, megint feltettem, de az egész egy hatalmas bughalmaz, szerintem. Amúgy ha még dolgoznak rajta egy évet, télleg jó lett volna...

nekem tetszik csak ne lenne benne annyi bug de 1,5 gb szépen megy csak ne lenne olyan hosszú meg nehéz pár rész jah meg működne a konzol vagy vagy
a save game editor :cry: :cry:

4mbm.jpg

:twisted:

Megnéztem, olyat csak 27 ember kapott az egész világon :Y
Valamelyik játékban benne van?

Most ugy lesz ez a Turning Point, amit beszéltünk, csodálom, hogy nem lesz belőle botrány...

én is remélem az nem lesz rossz gáma, amúgy a BShock, hát nem tudom nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
De azért majd később lehet...a CoD4 meg a Moha:Airborne nagyon ott lesz, de még a PRoStreet is tutti lesz,de nálam ami még a CLearsky-t is lenyomta az a MAFIA 2 lesz!!!Az örök játékok között van a Mafia szóval hujuj amíg kijön.... :cry:

Valamit már láttam, de abból nem sok mindent lehet megtudni, hogy néz ki a végső játék. De várom én is nagyon :!: :!: 8)

Maffiahoz hasonlóan a The Godfather is egész jó játék, az is bejött, de a vége nem volt vmi jó, kiszámítható volt, bezzeg a Maffianak :|

szerintem amit a godfather-ről mondtak annak a fele nem lett igaz, csúnya grafika ocsmány minden a küldetések unalmasak voltak, de a baj csak az, hogy nem ezt ígérték:D

Nem tudom, egyszer csak a kezembe akadt, gondoltam kipróbálom, az alatt a pár nap alatt egész szórakoztató volt, csak ne kellett volna za összes boltot meg ilyesmit elfoglalni :|

persze nem azt mondom, hogy nem lehet szórakoztató, én is játszottam a karakterkészítőjével, amit a sims-ből tettek bele azzal lehetett marháskodni :lol: :lol:

nekem a mafiaban az autók lesznek az örök favoritok...
szinte tökéletesen eltalálták az akkori autók modellezését, meg az irányítását is!!! FOREVÖR maf!:P
hát meg a kerektáras tomigitár

40,50's -ben fog játszódni az első rész utáni ilyen rock'n roll-os korszakot elevenítik majd meg, részletek még nem ismertek megjelenés 2008 q1 q2-re tehető

Vissza
Top Alul