Egyéb játékok topikja

BioShock-ról annyit,hogy nagyon tutin néz ki és ennyi, tényleg a fejlesztés egy kalap szar...hiába ez van egy gyerek most csinál hozzá shader model2 0.s támogatást :roll:

Metro":wmx1mw8p mondta:
Tibi":wmx1mw8p mondta:
Medal of Honor: Airborne demooo! :D

Egy kis leírás erre (HUN):
http://www.revolutionea.com/z/?p=articles&id=1465

És a letöltési link:
http://new.pcdome.hu/MOH_Airborne_Demo.exe

Nincs hely a gépen ááá ááá

na erre vártam már tavaly óta, mikor jelenik meg a teljes?

Sept 04.

Kirpóbáltam a demo, tényleg jó lesz :) Bioshock is tetszik, mert olyan témát dolgoz fel, ami még nem volt és egészen újszerű játékelemek vannak benne.
MoH demoról itt fejtettem ki bővebben a véleményem: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=25 ... 1650&len=1

World in Conflict demo http://files.filefront.com/World+in+Con ... einfo.html :Y

Kipróbáltam a Bioshockot, én nagyot csalódtam, jobbat vártam. Szerintem tiszta vicc a hangulata, a fegyverek használata csapnivaló, és bár a MOHA szerintem jó lesz, nekem a fegyverek abban se tetszenek.
A stalker után olyan mintha be lenne dagadva a kezem mikor a fegyvert tartom, meg belémlõhetnek kb 10 tárat, szal nem elég élethû, nem lett jobb a CoD2-tõl, és az Unreal 3 enginet is gyengének tartom.
Az én szememben a mostani etalon a Ghost Recon Advanced Warfighter 2, ma délelõtt vettem meg eredetiben, mindenkinek csak ajánlani tudom.

hmm erdekes:P nekem volt egyszer egy 34Mb os configom 5mapot valtotatott cod1ben Cari, Pavlov,Harbi, es meg 2masik
fpsem volt30, aztan 70-P könnyek szöktek a szemembe.D

Metro":1q4r7law mondta:
Kipróbáltam a Bioshockot, én nagyot csalódtam, jobbat vártam. Szerintem tiszta vicc a hangulata, a fegyverek használata csapnivaló, és bár a MOHA szerintem jó lesz, nekem a fegyverek abban se tetszenek.
A stalker után olyan mintha be lenne dagadva a kezem mikor a fegyvert tartom, meg belémlőhetnek kb 10 tárat, szal nem elég élethű, nem lett jobb a CoD2-től, és az Unreal 3 enginet is gyengének tartom.
Az én szememben a mostani etalon a Ghost Recon Advanced Warfighter 2, ma délelőtt vettem meg eredetiben, mindenkinek csak ajánlani tudom.

A bioshock pedig érdekelt,... najó azért annyira nem hogy picsogjak, de enis jobbat vartam.S
a GRAW2 meg egyenesen isteni ahogy mondtad:D de azért a törökök is nyoimatják rendesen a Crysis-t majd :D várom nagyon.P

A Crysis tuti jó lesz a FarCryból kiindulva, bár a gépigény horribilis, én a dx10 miatt egy fillért se fogok rákölteni a gépemre, elmegy majd az dx9-ben és kész.
A MOHA meg a BioShock remélem javítva lesz a végleges verzióig, mert a célzás és a tüzelés kb olyan szinten alulfejlett, mint a Peter Jackson's King Kong-ban.

ááá a második linken lévő változtatások után 10-20 fps-el van több! gurul1

Belterekben mindenhol 100 felett volt, sőt többször is megállapodott 125-ön:
cod2fps_01.jpg

Kültéren is felment, 90-105 volt leggyakrabban a 80-90 helyett pattog1 :
cod2fps_02.jpg

És mindez egy alap konfigból, ami adott kb. 40 fpst :D . Aki CoDozik, annak ajánlom ezeket a változtatásokat, és még a PB se dobo le :D .

Hát az új MOHA nem fogja letaszítani a WW2 trónról a COD2-t, az biztos.

Metro:
Bioshock grafikailag nagyon szép lett, a fegyverek tényleg bénák, de a hely nagyon szépen ki van dolgozva. MoHA demot próbáld ki experten, egy meggondolatlan roham és halott vagy... célzás is élethűbb, mint a CoD-ban szvsz.

Metro":1oevuvyz mondta:
Hát az új MOHA nem fogja letaszítani a WW2 trónról a COD2-t, az biztos.
Multiban lehet, de attól még a MoHA küldetésit is végig lehet vinni :P

Nekem nem tetszik az Unreal 3 engine. Pl nézd meg a MOHA-ban a náci lépcsõs épületnél a felfelé világító reflektorok fenyét, meg a bioshockban a lefelé csorgó vízfüggönyöket, nagyon gyenge, olyan mintha vonalakból lenne összerakva.
Nyomába se érnek a stalkernek, se a graw2-nek.
Az igaz hogy a bioshock egyedi, de szerintem inkább idétlen, mint atmoszférikus. Bocsi, ez az én véleményem, remélem nem sértek meg senkit akinek teccik.
WW2-re meg majd a Turning Point - Fall of Liberty lesz az ász. Végre egy game amiben nem az van, hogy az amerikai katona egyedül megnyeri a háborút, hanem abban Hitler nyer, leigázza az USA-t, porig rombolja Washingtont. Én személy szerint ezt várom a legjobban.

Remélem grafikát nem az alapján értékeled, amilyen beállíásokkal futtattad a Bioshockot :R
Turning Point mikor jelenik meg?

A BioShock graf beállításai minden maxon, minden bekapcsolva, 1280x1024, és szerintem nagyon mûanyag az egész. A Turning Point elvileg év végén jelenik meg, bízzuk a kiadóban. :lol:

ez ütött nagyot:P
dehát minden gusztus dolga:D
pl régebben utáltam a CScz-t de mára megszerettem.D

Hát bocs de nekem grafikailag a graw2 tetszik, az élethû, fizikája is kiváló, és a sebzési modell is olyan mint a valóságban, ha jó helyre lõsz akkor one shot = one kill.

Winston Churcill meghal a taxibalesetben, így Hitler leigáz mindent, nem lesz öngyilkos. A zeppelinek meg kb olyanok, mint a Red Alert 2-ben...KIROV REPORTING! :lol:

a Pc Guru 3hónappal ezelőtti kiadásában bennevolt az ismertetője ugy 10sorban. Fura de nemrossz ja igen es a masik irtad h nem olyanlesz h egy hös megmenti amerikat... a vege sajna ezlessz:)
en egy olyan jateknak örülnék ahol a
Irak, Irán, illetve egyéb lnyomott területek európával egyesülve leigázzák a nagypofájú amerikaiakat:)
SZVSZ!!!!!!

Vissza
Top Alul