Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
és ezeke közül is gigabyte -t érdemes választani , asrock-ot meg nem

Olvastam pár tesztet a neten,azt írják,még mindig nem tudja kihasználni a proci a DDR3 által kínált megnövelt sávszélességet.Sőt azt írják,nem a Mhz,hanem a CL,késleltetés számít. :?:

Csiga07":2t4nsp0i mondta:
Olvastam pár tesztet a neten,azt írják,még mindig nem tudja kihasználni a proci a DDR3 által kínált megnövelt sávszélességet.
ez azt jelenti hogy izmosabb proci kell :?:
na ez egy másik ok hogy a DDR3 nem éri meg 8)

Csiga07":33h31lwg mondta:
Olvastam pár tesztet a neten,azt írják,még mindig nem tudja kihasználni a proci a DDR3 által kínált megnövelt sávszélességet.Sőt azt írják,nem a Mhz,hanem a CL,késleltetés számít. :?:

a késletletés is számít , ha az s1366 foglalatba illeszekedő procicsalád bővűl akkor érdemes lessz ddr-at venni ugyanis az csak azt támogatja , a ddr2-t el lehet felejteni ,a proci neve intel cor i 7 (50 körül már lehet venni , és akkor érdemes elgondolkozni , hogy ez vagy 42-ért core 2 duo ) , azt várom már , hogy a közeljövőben megjelenő címek szép sorjában nem mennének a gépemen , év végére meg a dx 11 miatt .

úyglátom az ati driverekkel csak a baj van , milyen már az hogy sappire karikhoz nem is lehet feltenni lol link

Micsoda?Nekem a link 404-es
Frissítés: tönkre ment a régi Panasonic CRT-m,vettem egy LG W2252V-t,hát,mit mondjak,mikor elindítottam a SoC-ot,leesett az állam,mintha új játékkal játszanék, a CS-t most fogom, mindjárt lövés1

Jim: Nekem is Sapphire kártyám van, a 4850-es és itt csücsül a gépemen a 9.7. Egyébként érdemes az ati.com-ról letölteni e drivert, nem váletlenül kell kiválasztani az oldalon a kártya típusát.

rohadjanak meg a régi karikzo a támogatás kb megszünt radeon 9600-nem nagyon lehet találni , azaz lehet de elég régiek , nvidiánál ilyen nincs , ott 660 gt-vel bázrólagossan minden támogatva van , jha és decemberben az nvdia is jön a dx 11-es karikal , és az az 1-2 hónap , lehet megéri majd

igen igen mostmár tényleg jó de az előbb nem működött

a legelső dx 11 játék nemsokára ittvan a dirt 2 , és arra kívácsi vagyok , hogy milyen árban leszenk a karik mikor kijönnek (olyan 100.000 körül biztos )

aha 280 ft-os ráfolyamon számítva 27.000 , azért ilyen olcsó biztos nem lessz ,legalábbis itthon :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul