Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Azt én sem mertem, bár így is húzva volt már.Viszont a VGA-t könnyebb (ATITool-al meg főleg) és kb. 15% plusz teljesítményt sikerült vele kicsikarni, 4-5 fokkal magasabb a hőmérséklete az izmosabb játékoknál.

Azt meg azért nem merem,mert alapban 62fokos.
Snap172_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PCI-E.De ezen a hőmérsékleten,érdekes,nem is pörög a venti.80 körül kezd igazán pörögni..

Van olyan játék,ami kihasználja a 4 magot a processzorban?
A SoC is patch után használta a kettőt,azt hiszem,a CS alapban használja.
Akkor meg minek?

igen igazad van azt hittem hogy nem sokan ismerik a dunia motort ezért írtam le inkább a játék nevét :wink: de akkor azt mondod hogy nem használ 4 magot :?:

ha 2 maggal megy normálissan akkor minek 4 mag ? , lehet kihasználja de minek ? , fizikai interakció nem nagyon történik a játékban .... a far cry 2 is egy tul hyp-olt játék lett , eléggé elbaxott a grafkia szép szép de maga a játékélmény..... hát mi jó abban hogy a térkép egyik feléről a másikra kocsikázok hogy kinyirjak pár hapit ???

ez mondjuk igaz én max 6 év múva veszek új procit
jim :!: út közben szedhetsz fel gyémántokat.. ha meg nincs kedved kocsikázni akkor mész busszal

biztos hogy fgosz hamarabb , én is azt mondtam , hogy nem veszek , de kelett
farcry2 végigjátszottam , a gyémántgyüjtögetés is egy idő után unalmas , és busszal sem lehet akárhova menni .

gabber 9511":2jubcuc7 mondta:
mért kellet 4 magos proci neked :?:

ki mondta hogy 4 magos proci , nekem amd athlon 64 3000+ volt maga az egész gép elég lassú volt szal cseréltem komplett gépet , viszont nemsokára a mostani sem lessz elég c2de4600 , alan wake.... stb

és ha új gépet akarsz venni akkor dx11-es vidikarit akarsz venni bele :?: :lol:

valszínűleg 2 év múlva minden gyártó dx 11 vga-kat fog dobálni

Még egy ilyen értelmetlen kérdés , és még pár olyan hsz amiben 23456 emotikon van és garantáltan megkapod a jutalmad

nvidianak nootbook-ba való chip már tavasszal kész volt

ilyesmit én is hallottam de ha jól tudom még nem adták ki vagy de :roll:
de viszont pc-re a radeon hamarabb fogja majd kiadni a DX11-et

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul