Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Csak azért kérdeztem,mert a 3 meg 4 magosak már régen forgalomban vannak,de használja e valami játék?
Szerintetek jelenleg érdemesebb egy magasabb órajelű 2,mint egy alacsonyabb 4 magost venni?

attól függ milyen hűtőt veszel rá mert a 4 magost is lehet tuningolni :wink:
jim67":2k629zk8 mondta:
http://prohardver.hu/hir/megerkeztek_nvidia_40_nm_geforce_g_gt_gts_200m.html
nagyszerű a nvidia eljutott DX10.1-ig taps1 :P

Csiga07":2ii6swso mondta:
Csak azért kérdeztem,mert a 3 meg 4 magosak már régen forgalomban vannak,de használja e valami játék?
Szerintetek jelenleg érdemesebb egy magasabb órajelű 2,mint egy alacsonyabb 4 magost venni?

3 magos van amd-nél , de aki most amd-t vesz az kicsit lüke , egy erőssebb 2 magosal jobban jársz mondjuk e8400 , ez most olyan 40 ropi körül mozog , a 4magosnak az előnye annyi , hogy több tartalék van benne a jövőre nézve .

ez az e5200 nem éppen a legjobb proci , nem is core 2 duo , azzal hirdették , hogy belépés az 55nm világba lol

igen barátom lepipálja

GTA4CPU.jpg

E5200G1.jpg

E5200G2.jpg

hát azért én még mindig az e5200-as proci mellet maradnék mert szerintem a 3 magos amd proci biztos hogy jobban melegszik mint az e5200-as és akár egy jó hűtővel több mint ghz-t húzhatok rajta én amd-n akármilyen jó is a hűtés nem mernék 1 ghz-t húzni rajta max 0.6 ghz-t
ja meg azt hallottam hogy az amd sokkal több áramot fogyaszt

jobban melegszik , nagyobb hűtő lehet rá rakni , "halottam" amihez nem értessz nem érdemes róla beszélni :roll:

és az ,hogy melegszik az egy dolog , még mindig gyorsabb mint a tied , sőt egy kis szerencsével 4 magos procit lehet belőle csinálni , a biosban :wink:

jim67":19a4w0of mondta:
sőt egy kis szerencsével 4 magos procit lehet belőle csinálni , a biosban :wink:
gondolom ez úgy lehetséges hogy hallottam hogy 3 magos proci hibás 4 magosokból van és ezt a 4-ik magot be lehet indítani ha mégse olyan súlyos a hibája :roll:

pontossan , eredetileg ezek 4 magosnak vanank gyártva , mert ugye úgy ólcsóbb , havernak most van ilyen procija , sajan nála a 4. mag az DAS total , szal nem lehet elindítani , próbáltuk , és utána a windwosban érdekes dolgokat művelt , kiváltképp akkor ha elindult az os :|

Köszönöm a válaszokat.
És mi a véleményetek a DDR2-DDR3 memóriákról? Érdemes beruházni DDR3-ba? Hoz annyi pluszt,amennyivel többe kerül?

nem érdemes
-kb 2szer drágább szóval 2g DDR3 kb annyiba kerül mint 4g DDR2 és szerintem 4g DDR2-vel gyorsabb mint 2g DDR3-al :wink:
2gb RAM:
DDR2:

DDR3:

Csiga07":202gspyq mondta:
Köszönöm a válaszokat.
És mi a véleményetek a DDR2-DDR3 memóriákról? Érdemes beruházni DDR3-ba? Hoz annyi pluszt,amennyivel többe kerül?

ahhoz olyan alplap is kell , de érdemes hiprid megoldást keresni , gigabyte-éknél van elég sok ilyen alaplap , árak tekikntetében , 3 ropi plussz , mondjuk kingmax esetében 2gb a ddr 2 1066mhz , a ddr 3 1333mhz . Szal 3 ropival több lehet jobban megéri .

na akkor DDR3-as alaplapok
az alaplapokat illetve tényleg nem nagy az árkülönbség :wink:

linket lecseréltem kicsitt szebbre , az alplapok szóra kattintva érhetitek a linket - Jim67

de azt ugye tudod hogy DDR2 meg DDR3-t nem lehet egyszerre használni
hibrid alaplapok: itt
jim: kösz hogy megmutattad ezt a módszert

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul