Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
corssfire-höz elég a síma pciE , méirt lenne gyorsabb, több adatot nem visz átt , mint a sima , viszont több kakaót tud szolgálltatni , így valszeg nem kell 6pin-es csatalakozó
hát lehet hogy működni fogy mert tudatommal a 2.0 az a crossfire-hez kel
egy videókártyával szerintem müködnie kell kettőnél kezdődnének a bajok
milyen videokarid és alaplapod van :?:
UPDATE:Elméletileg működik az AMD szakemberi szerint,de a tápegységre oda kell figyelni.
"Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, based on PCI-E 2.0 spec., PCI-E 2.0 VGA card should backward compatible with PCI-E 1.x spec. Thus, theoretically, the VGA card you mentioned should work on your motherboard without problem.
But if possible, we recommend you testing the VGA card with your motherboard before you buy it to avoid H/W compatible problem. And sometimes because high performance VGA cards requires additional power input, so please make sure that your power supply unit fits the power requirement."
én hanyagolnám azt a karit , jobban járnál ha várnál még egy kevesset , most megveszed mondjuk 35-ért aztán 2 hónap mulva jön egy olyan kari ami ugyancsak 35 de teljesítményben jóval 4850felett van .
jim! E5200-as proci 2.75 ghz szerinted kihajtsa a HD4850-emet ja és a proci volt már 3.10 ghz is csak gyorsan levettük mert olyat csinált a gép hogy játék közben elkezdtek a kép megállt és a hangfalak elkezdtek recsegni és autómatikusan ujra indult a gép (gyári hűtővel csináltuk a hűtő sebességét növeltük)
a gép kb 44-45 fokos volt (játék közben)
érdekes a stalkernél nem nagyon sz@rakodott
inkább a far cry 2-nél meg a splinter cell 4-nél csinálta
de az is lehet hogy valami vírus zavarta az egészet :idea:
nekem 1 éve megy a proci gyári hűtővel , nem is melgeszik annyira (40 fok volt a legtöbb ) , igaz néha poros lessz meg stb , viszont ki lehet fújatni aztán olyan mint újkorában .