Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Igen, gyári.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":gntq01vh mondta:Felmerült egy qva idegesítő problémám: betettem a gépbe az új E8500-ast, BIOS update előtte megvolt, alaplap fel is ismerte a procit, mindex faxa, Windows elindul aztán befagy. Többször is. No mondom van ez így, elvégre kicseréltem a procit, újratelepítés. Leformázok neki egy partíciót, elindul a telepítő de hol itt, hol ott az is lefagy. Van, hogy az első újraindítás előtt, van hogy utána, de végig sose megy. Belépek BIOS-ba, betöltöm az optimális beállításokat, hátha az a gond, de van, hogy a BIOS-ban is lefagy. A proci kb 40 fokos tehát nem melegedik túl, mégis ezt csinálja. Mikor fagy a gép, akkor CD, HDD, minden leáll, csak a ventik mennek tovább, abból tudom, hogy megy (képernyő NEM sötétül el, az is csak befagy). Több windows verzióval is próbálkoztam, de mivel a BIOS-ban is fagy a dolog, nem meglepő módon az sem segített. Valakinek ötlete? (alaplap támogatja ezt a procit)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.