Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
biztos nem az nha a lényeg az lenne hogy csak ventillátor menne rajta.... de... ház nélkül hogy tudnám elindítani ?

Én mobil töltőkre nyomtam rá a ventiket régen ha valami találmányomba kellett ilyesmi, de meg merném korkáztatni, hogy ha az alaplapba futó csatlakozó tűit véletlenszerűen összeérinted, elindul majd 1-1 venti (vagy behal a tál :D ).

szal érintsem össze aztán háta megindul ?

Gondolom, mivel az alaplap is csak azt teszi: összeérint drótokat...
Persze azt ne feledd, hogy ezzel nagyon könnyen tönkreteheted.

jha mostmár tudom..rövidre kell zárni azt a csatlakozót ami az alaplap-ba megy..aztán müxeni fog

No hát ezt mondom én is! :)

Nincs ötletetek, hol lehetne olyan masszát szerezni, amit a proci és annak hűtője közé kennek? (asszem szilikonzsír a neve de ebben nem vagyok biztos)

Megint dupla hsz!! zomg - pYura

Bármelyik PC bolban. Hűtőpasztának szokták mondani. Van szilikonos, ezüstös, meg van réz alapú is. Előbbi kettő egyformán jó (ha minőségi és nem vizesedik) utóbbi a legjobb, de NAGYON drága.

igen én láttam 300 pézé is itt szegeden.. mondjuk lehet az olyan is volt (egyébként meg megveszed azt a 20g aztán jólessz későbbre is :) )

Kétszázért adnak akármelyik számítástechnikai üzletben egy kis kiszerelést(4-5 gr) a szilikonzsírbból.

Paszta... már elmondtam miért.
37_arctic-teszt.jpg

Arctic silver 5 12gr
Nagysűrűségű, 99,99% tisztaságú ezüst tartalmú hővezető paszta. Elektromosan nem vezető, Hővezetés>350 000w/m2, hőellenállás<0,0045C-in2/Watt, 12 gr
ára: 4.290 Ft + áfa.

Ez egy jó paszta... és ennél van drágább.
ps.: a nagyon olcsó azért lehet veszélyes, mert felvizesedik, szétfolyik meg ki is szárad.

igen az egyik legjobb paszta a Silver 5, csak az árát nézve meggondolandó, hogy érdemes-e.

Az ezüstös ajánlott a sznoboknak, a sima a gyakorlatiasoknak. Felesleges az ezüstös egy gyári, nem húzott gépbe

Nem tudom, a számok mit jelentenek a táblázatban, de nagy eltérés azért nincs az egyes oszlopokban... :S

nha tegnap eljutottam addig a poinig hogy ez nem mehet így tovább és a gép 4 év után újra lett telepítve. Jövő héten meg elviszik mert eladm :)

aztán már az is megvan amit az újban lessz

gigabyte ga-ep35c-ds3r

core duo e4600

kingmax 1066mhz ddr2 2*1gb

galaxy geforce 9600gt/oc 512mb

samsung 250gb 16mb sata 2

nec 7203s 20x

mode com thinkbell LCD (mikor megláttam tudtam hogy ez kell nekem.. és az ára sem olyan húzós )

chieftec delta 450w

az egész konfig szereléssel telepítéssel EREDETI windows-al 148.000 környékén lessz szerintem korrekt ár érte
tudom tudom hogy nem a legfaxább cuccosokból áll össze de megéri az árát

300-as is elég lenne :P
Jim ugye olvastad a gépajánlót a Clear Sky gépigény topikban?

pYura: annyival nem volt drágább aztán azért veszem ezt

Code:
Ajánlott gép: Core2Duo E6750, GeForce 8800GT/GeForce 8800GTS512 és 2Gb RAM.

4 fajta rendering mód lesz a játékban:

- DX8 - lassú és régi gépekhez (enyém )
- DX9 - ez a shocból ismert full dynamic lightning
- DX9.5 - szintén full dyn lightning de jó néhány dx10 effekttel megspékelve (volumetric light, stb.).
- DX10 - maximum világmindenség (csomó effekt jobban fut majd dx10be mint dx9be)

nos megvettem a gépt dúrva nagyon meg majd megnézem a stalker-t is :P

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul