Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vééégre találnak nekem egy potenciális kártyát (GeForce 8800GT - 512MB GDDR3, AMP! Edition), az meg kicsit hosszú... 21 cm a kártyahelyem ez meg 23... Minek csinálnak ekkora kártyákat? :(:(:(

Na most lenne egy másik problémám...

Feltelepítettem az 1.0005-ös patchet, az ég már nem vibrál úgy pontszerűen (de lehet , hogy már az 1.0003-nál se volt ez a probléma, nem tudom..)

Most viszont a videók lejátszása után akad be: sokszor még a CTRL+Alt+Del sem segít, mehet a RESET.. lol2
Sajnos.
Olvastam, hogy a WorldWide és az US patch közötti kompatibilitási gondok miatt lehet a probléma: vagyis a WW-s a securom-os, az us-es pedig nem másolásvédett..
Aztán a WW patch feltelepítése után rájöttem, hogy nekem az us lehetett fönnt..
Azt pedig már nem lehet felrakni, mivel kiiírja, hogy a játék a legfrisebb 1.0005-ös update-n van.. #B

Gondoltam újrarakom.
Tehát:
Azt meg tudnátok mondani, hogy mely fájlokat mentsek ki, hogy miután újratelepítettem a játékot, újra tudjam használni a mentéseimet?
A "savegames" mappát megtaláltam, viszont mellette még van egy-két fájl, nem tudom azok közül melyik szükséges, melyik nem.. félek, hogy ha olyat is kimásolok, ami nem kéne, majd a frissen telepített játékba bemásolom, megint előjön a probléma..

Tehát a segítséget előre is köszönöm.

coolerz

pYura: mondtad tegnap, hogy ha már új alaplap, akkor új proci is dukál. Egy Intel Core 2 duo E4500 szerinted milyen darab (ez van még megfizethető árban, de megéri egy P4 3.00 GHz-t lecserélni erre?)?

Ennyivel lenne kb gyorsabb:
fear.png

E4500 helyett jó a E4400 is, felesleges 11x szorzó.

Mindennek akkor van értelme, ha memóriád tud 667-et CL5-ben, mert akkor megüthető a 3GHz még alap hűtővel is.

hispan1":2xz0a0b0 mondta:
Vééégre találnak nekem egy potenciális kártyát (GeForce 8800GT - 512MB GDDR3, AMP! Edition), az meg kicsit hosszú... 21 cm a kártyahelyem ez meg 23... Minek csinálnak ekkora kártyákat? :(:(:(

Nagy kártyahely kell a 8800 GT-nekl?
Ha jól tudom még a 320 megás 8800 gts-nél is rövidebb.
Nekem is 8800 Gt-m van, de méretbeli gondjaim egyáltalán nincsenek.
Csak kell egy 16x-os Pci csatolófelület..

Coolerz: ahogy én mértem, 23 cm a gépben levő rész (a fémtől számítva), nekem van 21 cm-em... Neked mekkora a kártya?

pYura: szép a kép de nem látok rajta E4400-ast meg P4-est se. Melyik melyiknek felel meg?

És ha már muszály alaplapot cserélnem, mit érdemes vennem? Asus vagy MSI? (nem csúcskategóriában persze, hanem 20-23e körül...)

Gigabyte-DS3-et vegyél. Jó áron van és lehet vele tuningolni.

ps.: D925=P4 E6300 = Core2... :? :?

Ja ez zsír lap, tuningban is nagyon jó, de ha nem arra kell, akkor lehet megteszi egy olcsóbb is.
Az a baj, hogy nem lehet visszaosztani core2-nél a RAM-okat, szóval ha növeled az fsb-t, akkor kötelező jelleggel tuningolod a memóriát is. Tehát ezzel a RAM-al sok jóra nem számíthatsz tuning terén. Viszont ha nem tuningolsz (nem értem miért :? ) akkor ezzel is menni fog alapon. Akkor viszont jobb ha E4500-öt nézed.

Tuningolni azért nem akarok mert nem értek hozzá és mert ha egyszer veszek valamit, az menjen jól, ne kelljen ügysekedni. De ez az én hülyeségem. :)

Processzort nem akarok venni, mert nem éri meg (és mert nem is volt betervezve), szóval vszeg az lesz, hogy új videókártya alá új alaplap, az meg annak a függvényében alakul, hogy minden mostani dolgomat rá lehessen tenni (1 ATA dvd író, a 2 ram, 3 vinyó, a P4-es proci). Ha ez a lap tudja ezeket (ahogy nézem nem lesz gond), akkor ez, ha nem, akkor majd valami egyéb.

Ennyit vesződni egy videókártya miatt :(

Köszi minden segítséget amúgy :)

hispan1: én is azt tudom mondani, amit előttem írtak: a Gigabyte P35-Ds3 alaplap egy nagyon jó alaplap, én is olyat vettem kb. 3 héttel ezelőtt.. :wink:
22500 forintért már hozzá lehet jutni és minden téren nagyon megbízható!

A kártyát megmértem, 21,3 cm-es az 512 megabájtos, Coolermaster hűtéssel rendelkező változat. Ez maga a kártya mérete, ehhez nem számoltam hozzá a tápcsatlakozó méretét, ami még plusz 1 cm, és ennek a kártyának 2 tápcsatlakozó kell.. (hiába, sokat fogyaszt:) ) Tehát az már 22,3 cm...

Köszönöm coolerz. Így már biztos vagyok benne, hogy nem fér be... Sebaj, kaptam még 2 havi ösztöndíjat, abból kijön az alaplap, csak megint jön a cipelés-macera...

Juteszembe én nem értek nagyon a processzor foglalatokhoz, de erre az ajánlott alaplapra egyszerre rámegy most a P4-esem, később meg esetleg egy core is? (775-ös a mostani tokozása, a Gigabyte is ilyen, ha jól nézem, de ehhez az FSB cucmóhoz nem konyítok...)

Ha a mostani processzordnak jó az S775 foglalat, akkor minden bizonnyal bele fog menni a DS3 lapba is, az FSB-t pedig addig lejjebb tudod venni, ameddig nem veszel új procit.
Tehát szerintem menni fog!

coolerz":1bxzxr9a mondta:
Ha a mostani processzordnak jó az S775 foglalat, akkor minden bizonnyal bele fog menni a DS3 lapba is, az FSB-t pedig addig lejjebb tudod venni, ameddig nem veszel új procit.
Tehát szerintem menni fog!

CPU support list:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth ... uctID=2627
hisnap1: ha mostani procid rakod bele, akkor nem kell hozzányúni az FSB-hez. Miért kéne? :? (@ Coolerz)

Miért kéne? Fogalmam sincs! ?) Mi az az FSB? :)

Jaajjj vihetem ki megint a masinát világvágáre ahol kibélezik oszt ülnek rajta egy hétig...

Van, de 1) minek babráljak én, ha ingyért megcsinálja nekem 2) van kismillió régi alkatrész, amit most rá kell tenni egy új alaplapra + egy új videókártya. Mennyi az esélye annak, hogy elsőre minden menni fog? Semennyi. Szóval majd ő eljátszik vele, hogy minden klappoljon...

Minimálisra redukálom a géppel való szöszmötölés/idegeskedés szintet.

Elég nehéz elrontani. Ha megvan az alaplap kézikönyve ott le van írva minden mit hova kell dugni. De te tudod :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul