Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
uristen XD
hát tudod mit ujra kezdem :S .... honann kapjam lea patchet ?

de azért sorrendben rakd fel a patchokat mert egyszer énis elcsesztem hogy 1.002 helyett 1.003-at raktam fel és ugy szaggatott hogy nagyon...

köszönök mindent

az elözöre a válasz h lehet játszanI?XD:
ugy h eddig 1 10GB winyo volt fent ami háboru beli és nem tudtam vele játszani mert minden szaggatott !!utána meg meghalt 1x-re a táp, alaplap, video kártya
ezek után jutottam l odáig h felrakjam és játszak vele !!
még 1 kérdés patchel müködik a magyarositás??

amint láttam az elöbb ti nem nagyon birjátok a kaloz verziot XD én sajna csak köldön kaptam valami ilyesmit :S me nem nagyon van még pénzem erre h meg vegyem eredetibe.... ezért mikor telepiteném fel a patch 1.001 - et kiirja nem original az .exe - ém sajnos nem tudjátok honann tok letölteni eredeti exe-t vagy telepitsem inkább ujra jobban járok vele ?

jó jóóóó tudom nem kell warez !!!de most istenem még nem nagyon van pénzem h meg vegyem addig elnézhetnétek nekem :P:P
crackem van de kiirja h nem eredeti az exe.-m és azért nem engedi feltelepiteni :S:S

metro az avatartod-mit ábrázol ???? valami sivatag ???

Ahha...Arfikában, Szudán (csak a neve miatt tetszik, hogy núbia vagy noobia, vagy n00bia :lol: :D

nah de majd vedd meg eredetiben!!!! NO WAREZ!!! értelmes a játék te se örülnél ha mondjuk egy selejt videokártyával szurnák ki a szemed, neki ez ugyanaz :D

Hali!
Tudnátok segíteni? Feltelepítettem a STALKERT, minden gépi feltétel, videókártya ilyesmi okés, de nem bírom elindítani a játékot. Ezt írja ki: "Die Page-Datei is deaktiviert oder die Dateigröße reicht nicht aus
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB bitte die systemkonfiguration anpassen bevor das Spiel ernent gestart wird."
Particionálva van a gép és ahova fel van téve a játék ott még van 10 giga hely. A játék amúgy eredeti azt sem tom h miért németül van a hibaüzenet.
Előre is köszi

Megcsináltam amit írtatok, de még mindig ugyanazt írja ki, pedig vagy 6x újratelepítettem meg mindennel próbálkoztam, de nem megy.

lehet hogy nem eredeti a játék és az a gond :idea:

letöltöttem a patchet de még így is ugyanazt írja ki.
Ugye vezérlőpult rendszereknél kell állítani?!Speciális fül majd ott van h teljesítmény annál a beállítások megint speciális fül, virtuális memória, módosítás és ott a kezdeti meg a maximális értéket állítani, utána beállítra nyomni és leokézni aztán újraindítani a gépet. ezt csináltam most a kezdeti 2056on a max 4096-on van.
Elrontottam vmit?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul