Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
azt mondták már lessz másik DE nem lett szl viszaraktuk a régit mindeggy inkább várok 1 kicsit de jó legyen

ja nekem azt mondta valaki hogy most egy ideig ne nagyon ujitsak kártyát mert nagyon mennek a fejlesztések mindenhol szal várjam meg amig kijönnek az ujak.

középre igérik úgy 40-és 60 közé, persze meg kell várni, hogy kisebb gyátók is kijöjjenek vele

8800 gt(S) az valahol 150k körül mozog (egyébként aki látta az ehavi pc world-ott írják hogy jövőre már ez is szar kártya lessz a directx 10.1 miatt)
ha jó karit akarsz olcsóbban akkor végy 8600gt-t vag gt-s-t középkategóriában szerintem ez éri meg a legjobban az árát ha pci-e portod van ha meg agp (mint nekem) akkor radeon x1950pro vagy xt ( igaz a radeonokhoz paks sem lenne elég úgy zabálják az energiát)
(media marktban haverral láttunk 33990 olyan gépet hogy cak na 8) és ebben is 8800gt volt , sjanos működés közben nem láttuk mert nem lehetett
bejelentkezni a vista-ba :cry: )

szegeden van 34.000 péz ahlo én vettem de kiderült hogy gyárihibás szal pénteken megyen az új (lehetőleg hibátlan-ért ) 8)

Én a inn3d 6600-asommal jártam így, az elsővel még a vinfos sem ment fel, a cseredarab viszont húzta másfél évig, azután az is meghalt. Viszont az sem lehetettlen, hogy az alaplap ütötte ki mind a kettőt ill. hármat, mert a halottak listáján szerepel még egy ati 9600 pro is.
Emlékművet is emelhetnék nekik.

na akkor igen.... nekünk meg volt ma ilyen verseny ami az interneten zajlott és az a gép amin csinálták a feladatlokat, ( megadtak egy időt hogy délután 3-tol 5-ig kell visszaküldeni a dolgot, 3-kor küldték el e-mailben a feladatlapot.... ) szal azzal a géppel csak annyi gonf volt h besült az alaplap :D olyan meleg volt hogy tojást lehetett volna rajta sütni... :DXD

NAh képzeljétek teganp megkatam a kicserélt vga-t (x1950pro) beleraktuk a gépe és ugynúgy kifagyott :D azt mondák a szervízben lehet hogy az EGÉSZ sorozat hibás na akkor elvittem a gépet oda ahol a karit vettem és mára kiderült hogy ők sem tudtak mit csinálni:D szal visszakértem a moneyt aztán majd szerdán veszek máshol karit :D

Úgy tünik nincs szerencséd ezzel a tipussal, lehet hogy másikat kellene választanod

Én hiszek az ilyesmiben, valami vagy egyből jó, vagy soha

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul