Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Miért kell végletekben gondolkodni mint a lányok? :lol:
Hát nekem is x1950-em van, de sztem a legjobb dx9-es kari a piacon és soha nem volt még semmi baja. Keress más gyártót, én a Sapphire-t ajánlom.

sapphre-ben is lehet kapni ??? (mert nekem azt mondák hogy csak msi-ben van) :cry: (pedig a sapphire az téleg jó) de AGP-s ??? mert nekem az kell
és ez milyen Sapphire X1950GT 256MB

neten néztem 512 az kb 41-42 e péz de szerintem felesleges

Hivatalos tesztek kimutatták, hogy speciálisan a stalker esetében rengeteget számít az, ha 256 helyett 512 a vram. Úgyhogy a plusz pár ezret ne sajnáljátok az 512-esre.

hát szerintem én nem fogok 5000 pézzel többet fizetni mert a régi karin 256 van és azon is high-on megy a játék (128bit) mondjuk AKI télleg játékra akarja annnak kell az a plussz 256mb :wink:

De az 512-es x1950 az 256bit-es! Bár lehet a 256megás is nemtom de megéri az árát az 100%!

Hali !
Valaki megtudja nekem mondani miért van az h, mikor az agyperzselönél, járok lekapcsolom azt,majd elájulok azután ,jön a video ugye bár.
Nah a video után megfagy! nem csinál semmit se Esc- gombbal se semelyik gombal nem lehet semmit csinálni a tab+alt leteszi tálcára és alt+F4 meg kilépbelöle de azon kivül semmi!!!Nagy sötétség!!Nem tudja valaki h tudnám esetleg a videot elkapcsolni vagy esetleg ezt a hibát ki küszöbölni!?
üdv EJ

semmi mod semmi patch :S teljesen hétköznapi talán annyi h 1 magyarositas van fent mert annyira profi angol tudasom nincs:P

természetesen elégé belefér :P
1GB ram
3,2 Proci
256 mb kártya
a többi szerintem annyira nem függ
de nem értem mikor megnézem a videok között ott is nehezen vált vissza de nem tudom miért csinálja :S és elnyomni se tudom semmivel:S
nem tudtok valamit ajálani ? me ha lekell törölni akkor nem uszik az elmentés ugye???

A log file végét kopizd be talán akkor okosabbak leszünk.
itt találod a logot:
Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\logs\

2 log fálj is van ott mind a 2 üres...
van 1 fájl ott xray_acedece_10-22-07_23-03-40.mdmp ez de ezt nem tudom megnyitni

nem :S nem enged semmit de mikor alt+F4 nyomom lejön az a kurzor elötte abbol nem lehet megtudni mi ?
amugy csak alt + F4 et használhatom meg alt+tab - bal tudom leváltani

az a legnagyobb gond, hogy patch nélkül játszol, így nem tudom mi lehet.
Viszont ha fel-patch-olod, újra kell kezdened.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul