Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
én is azt vettem volna de kiváncsi voltam a véleményre (de az kicsit dúrva hogy jobb kártya és olcsóbb 1 ezressel :D)

Valakinek a RivaTuner-el kapcsolatban van valami tapasztalata, hogy mit szabad vele és mit nem? <:D> Az videókari órajelén akarok valamenyit húzni, alapból megy 400Mhz-en (Geforce 7600GS), kíváncsi lennék, mennyit bír :) .

Szerintem ne húzgáld, mert csökkenhet az élettartam. Elvileg nem lesz tõle baja, de ki tudja...nem véletlenül adta ki a gyár azzal az órajellel, amivel legyártották.

Processzor se alapon megy még sincs semmi baja, bár az a processzor nem a vga :) . Még jópár helyen úgyis utána kérdezek (főleg a 7600 tulajdonosok körében :D ) hogy mit és mennyit...

a 7600 gs az kicsit elavult (úgy mint az án 9600 xt-m de már csk kb 2 hétig)

Az egy dolog hogy jól elvan de mindegy milyen IC vagy CHIP a magas hőmérséklet akkor sem tesz jót neki. Ezekenk az üzemi hőfoka max 40 C. E fölött instabil, jóval fölötte pedig füst. Szal inkább hűtsd le a mem-et is valamivel.

eaz vegyél egy erősebb hűtőt mert ha ezen spórolsz azt kamatosan megfizeted később ha netán bekrepálna a gép... inkább erre költs egy ezressel többet mint 100000-et egy uj gépre...

Régebbi kártya már 3 éve ment és még mindig nem volt semmi baja!!! :D Azt is csak azért cseréltem le, mert a Stalker már éppen hogy kibírta (rendszerkövetelmény). Amúgy nem is tervezem vele több időre max 2 év, 20-ért megérte az árát :D . A proci is már 3 éves ha bedöglik úgyis új gép kell mert Socket A foglalatú AMD-t már nem forgalmaznak.

Ja igen, és a GPU maghőmérsékletre gondoltam NVidia Display azt mutatja, a memóriáét nem tudom szóval :) .

nah igy már más a helyzet.
hallotatok arrol a srácról, akinek nem fért bele a procija az alaplapba, és fűrésszel kivágta a helyét az alaplapon és belerakta össze-vissza forrasztotta, és elkezdett rinyálni, hogy nem műkszik XDXD

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul