Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Tibi, még te írtad joó régen, hogy hibaüzit kapsz netezés közben :P Csak annyi, hogy ahogy látom, Internet Explorer-t használsz.. NE hazsnáld azt!! Az kapja be a legtöbb vírus, annak van a legtöbb hibája.. Még az új verziók is megbízhatatlanok.. Egy példa: Én Mozilla Firefox-ot használok. Feltettem kipróbálni az IE7-t.. A vírusírtóm 2 hét alatt minimum 15x írta ki, hogy böngészőfeltörési kísérlet blokkolva.. Szal ennyit az IE védelméről.. Tettem vissza Mozilla-t azonnal :) Ha rám hallgacc, váltasz.. Mozilla vagy Opera. De ez csak egy tanács :) (Egyébként nem túloztam, télleg vagy 15x kaptam ilyen üzit IE7 alatt..)

igen IE a legrosszabb de mondok jobbatt a MOzzillánál!(eddig én is azt hassználtam) SAFARI! ez a MAcintosh böngészője amit nemrég dobtak ki PC-re is, mostmár van hozzá patch, az oldalakat ezerrel gyorsabban betölti, nagyon szép, és halálbiztos! még lehetnek hibák benne de egy próbát megér mindenképp

Rendben, most töltöm, kipróbálom én is :P

Sz.: Háát, kb ugyanolyan lassú így is a netem :P De ha megbízhatóbb, akkor marad :)

én nekem van olyan oldal amit 10perc helyett most 10mp alatt hoz be ez. De megbizhatóbb mindenképp :)

Nálam is gyorsabb, csak télleg vannak még hibái.. myVIP-n összefolyt az oldal, van amit lassan hoz be. (De ezt a ntkapcsolat sebességének teszem be :P). De maradok ennél, mert a biztonság a lényeg :P Max ha vmi nem megy benne, akkor azt megnézem Mozillában. De a nagy kedvencem a SAFARi-ban, hogy lehet méretezni azt az ablakot, ahova éppen írok :D

Nekem még mindig lefagy néha, és ezt írja a log fájlba:

1450 - Nincs elég rendszererőforrás a kért szolgáltatás befejezéséhez.

A héten lesz még egy giga ramom, remélem az majd megoldja.

1gb alatt nem is érdemes belekezdeni a játékba a betöltési idők hosszak swapp stb érdemes 1.5 gigát alapnak venni mert akkor a swap is ritak és jó meyg a játék.

Elmstr1428":2vj9vzc7 mondta:
Tibi, még te írtad joó régen, hogy hibaüzit kapsz netezés közben :P Csak annyi, hogy ahogy látom, Internet Explorer-t használsz.. NE hazsnáld azt!! Az kapja be a legtöbb vírus, annak van a legtöbb hibája.. Még az új verziók is megbízhatatlanok.. Egy példa: Én Mozilla Firefox-ot használok. Feltettem kipróbálni az IE7-t.. A vírusírtóm 2 hét alatt minimum 15x írta ki, hogy böngészőfeltörési kísérlet blokkolva.. Szal ennyit az IE védelméről.. Tettem vissza Mozilla-t azonnal :) Ha rám hallgacc, váltasz.. Mozilla vagy Opera. De ez csak egy tanács :) (Egyébként nem túloztam, télleg vagy 15x kaptam ilyen üzit IE7 alatt..)

Nekem ilyet átlagosan 2 havonta ír ki. Megoldás: nem kell megbízhatatlan oldalakra felmenni :P

Fentvan a Firefox is, de azt valamiért nem szeretem használni, másabb... IE7-et meg 100% hogy nem fogok egy ideig használni, sokkal lassabb mint a 6 (gondolom a gépem miatt :) ).

Én Avant Browsert kezdetem el kb fél hónapja használni az albérletes gépen, eddig nincs rá panaszom. Otthonin meg sima nonupgradelt explorer meg mozilla, mikor melyikre áll rá a kezem :)

szerintem a mozila firefox a legjobb leggyorsabb és biztonságossabb

Hát azért mostmár a Safari is ott van mivel PC-re is használható. Még beta állapotú de mostmár nagyon király tényleg gyorsabb és szebb.

de csak beta én maradok a firefoxnál (biztos hoyg jobb lesz mint a internet expoler mert az 1 nagy xar)

annál a tesztek alapján már most 2x gyorsabb és elvileg a mozzillánál is gyorsabb de azért ha lehet ezt modnani egy böngészőnél nagyobb a rendszerigénye mint a mozzillának egalábbis az én gépemen de az egy nagy... szóval azért érdemes kipróbálni...

megnézem de nekem jó a mozzila meg nem aggódok a gépigéyn miatt ha valami akadva meyg akkor veszem meóriát vagy a mi kell oszt csá

Végre megvettem a 2Gb RAM-ot. Azóta teljesen stabilan fut a játék, nem szaggat és nem fagy le. Megszűnt a 1450-es hiba! Végre!

nekem 1.5 gb is stabilan fut (mondjuk havernál 512mb kicsit húzós volt de nem fagyott le )

lehet nem uj de azert leirom:

"G92" NVIDIA GeForce 9800 GTX Specs:

- 65nm process technology at TSMC.
- Over one billion transistors.
- Second Generation "Unified Shader Architecture".
- Double Precsion support (FP64).
- Improved Anti-Aliasing and AF.
- Native GPGPU design (under the "CUDA 2" program).
- Over one TeraFLOP of shader processing power.
- MADD+ADD Shader Units (2+1 =3 FLOPs) per shader Operation.
- 512-bit Memory Inteface.
- 1024MB GDDR4 of Graphics Memory.
- DirectX 10.1 Support
- OpenGL 3.0 Support

elmeletileg novemberben fog megjelenni 9800gts-el egyidoben

Na sztem ez lesz az a kártya, amit még joó pár évig nem veszek meg.. Ha a 8800-sok 150 felett vannak, akkor ez minimum 250e lesz sztem.. :(

Sz: Most találtam ezt:
"price for GeForce 9800 GTX will be somehwhere in the 549-649 USD range."
Ne mondjátok már h 100-150e között lesz durván ez a kártya :shock: Olcsóbb lenne mint a 8800uLTRA? Pedig azt írja ez már kétszer gyorsabb lesz mint a 8800Ultra.. Nem értem..
"GeForce 9800 GTX will be over two times faser than a GeForce 8800 Ultra in real world benchmarks and games."

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul