Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Segítünk, de lehet, hogy egy hardveres fórumon még több segítségett kaphasz. Ajánlom figyelmedbe a progardver.hu-t :)

Tegnap debütált a 8800 Ultra
s1280.gif

Egész jó kártya lett, bár igazából csak gyorsabb RAM-okat tettek rá, mint ami a GTX-en van. :roll:

Lehet hogy a por miatt? Vagy valami másért? Hm, meglehet, de nem hinném, mert nemrég tisztítottam ki a gépet. A ventilátorra meg elég nagy hangsúlyt fektettem...

Tibi":2usnmo03 mondta:
Nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy néha ritkán elkezd magas frekvencián sípolni a gép? Nem hangos, csak annyira zavarja a fülemet... :roll: .

Tápból jön nagy valószínűséggel. Nekem akkor jött elő, amikor alaplapot cseréltem (?!) és baromi hangos volt. USB portokat használva különféle frekvenciákon cincogott box

Tibi":3inst8p1 mondta:
Nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy néha ritkán elkezd magas frekvencián sípolni a gép? Nem hangos, csak annyira zavarja a fülemet... :roll: .

Szerintem ez csak is a sugárzástól lehet! :wink:

Nekem is szokta csinálni, de szerencsére a laptopon, azon meg nem szoktam játszani. Nekem akkor szokta kiírni, ha a Mobo mouse-t használom...

Valahol olvastam, hogy az egyik gyorsjavítás kijavítja. Nekem is előjött, de frissítettem a rendszert innen: msw.hu és most nem írja ki. Lehet ez a megoldás.

És pontosan melyik? Letöltés --> Windows XP --> Javításokban van?

EDIT: És még valami: vannak itt különböző frissítések, meg programok XP-hez. Lejön egy pillanat alatt, amikor telepíteni akarom, orpgramfuttatási hibát ír ki, meg hogy nem win32 módban fut. Ezek hogyan kell telepíteni?

tedd újra a gépet oszt kész (azután mután már nem segít semmi )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul