Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
És ez nálad tartósan mennyi FPS? Mert ha én ilyenre teszem akkor kapok 3-4 FPS-t ami elég vicces ekkora kártyával... (persze tudom nincs kész nincs optimalizálva stb...)
nos a legkisebb fps szám az olyan 20 körül volt (természetesenn majdnem minden maxon élsímítás.. natroztorpius szűrés )
(a legvicesebb az volt hogy van 1 progi ami a procit takarékos üzemmmódba rakja.. nha ezt véletlenül játék közben nem kapcsoltam ki hát kicst szaggatott )
Hát nem tudom, akkor az én kártyámat nem szeretni... 1680-on simítás nélkül dinamikus fényekkel, minden kb 80%-on, már szaggat... Arról nem is beszélek, mi van csak 2x simítással, sőt amint mondtam az idő előrehaladtával egyre katasztrofálisabban szaggat... :S
Ahogy itt olvasgatok egyre inkább az jön le hogy az nvidia 8000-es sorozatával csak a baj van! Nálam egy 8600 GT csinál "kockás" képet minden játékkal, szerintem csere lesz egy radeonra! Méghozzá hamarosan! Pedig a demót vinné a gép full grafikán dx9-ben.
Nem csak a demo kockás, hanem az összes létező játék ami egy kicsit is normálisabb grafikával rendelkezik! Egyszerűen nem látszik normálisan a kép, és bármelyik játékot próbálom a beépítetteken kívül mind ilyen. Úgyhogy tuti a csere!
Nem csak a demo kockás, hanem az összes létező játék ami egy kicsit is normálisabb grafikával rendelkezik! Egyszerűen nem látszik normálisan a kép, és bármelyik játékot próbálom a beépítetteken kívül mind ilyen. Úgyhogy tuti a csere!