E3 Beta Demo

Na erre én is kiváncsi lennék!
Biztos sok értelme van!:D

nos megnéztem a beta-t itt van pár kép

ssmarcell061708095423maht4.jpg

ssmarcell061708095301mawr8.jpg

ssmarcell061708095337maoc1.jpg

És ez nálad tartósan mennyi FPS? Mert ha én ilyenre teszem akkor kapok 3-4 FPS-t ami elég vicces ekkora kártyával... (persze tudom nincs kész nincs optimalizálva stb...)

ha megmondod hogy hogy kell megnézni.... akkor megmondom (egyébként 1280*1024 high beállítások )

nos a legkisebb fps szám az olyan 20 körül volt (természetesenn majdnem minden maxon élsímítás.. natroztorpius szűrés )

(a legvicesebb az volt hogy van 1 progi ami a procit takarékos üzemmmódba rakja.. nha ezt véletlenül játék közben nem kapcsoltam ki hát kicst szaggatott :D )

ssmarcell061808082406matb7.jpg

jha és szaggatást és lassulást azt nem érzékeltem

ssmarcell061808083222maah7.jpg

Hát nem tudom, akkor az én kártyámat nem szeretni... 1680-on simítás nélkül dinamikus fényekkel, minden kb 80%-on, már szaggat... Arról nem is beszélek, mi van csak 2x simítással, sőt amint mondtam az idő előrehaladtával egyre katasztrofálisabban szaggat... :S

Ahogy itt olvasgatok egyre inkább az jön le hogy az nvidia 8000-es sorozatával csak a baj van! Nálam egy 8600 GT csinál "kockás" képet minden játékkal, szerintem csere lesz egy radeonra! Méghozzá hamarosan! Pedig a demót vinné a gép full grafikán dx9-ben.

Ez roppant erős. Itt nem a kártyával van a baj (tisztességes játékokban kifogástalan), itt a demo-val van a baj.

De ha Te emiatt a szösszenet miatt váltasz, hajrá :D

Nem csak a demo kockás, hanem az összes létező játék ami egy kicsit is normálisabb grafikával rendelkezik! Egyszerűen nem látszik normálisan a kép, és bármelyik játékot próbálom a beépítetteken kívül mind ilyen. Úgyhogy tuti a csere!

Akkor itt valami eredendő hiba van, mert a többi embernek nem csinálja ezt :) Lehet, hogy eleve hibásan adták el neked?

Blackacehun":1k5dx1ou mondta:
Nem csak a demo kockás, hanem az összes létező játék ami egy kicsit is normálisabb grafikával rendelkezik! Egyszerűen nem látszik normálisan a kép, és bármelyik játékot próbálom a beépítetteken kívül mind ilyen. Úgyhogy tuti a csere!

Próbáld meg letakarítani a régi drivert és feltenni egy másikat.

Vissza
Top Alul