E3 Beta Demo

detto ugyan ez megy tök faszán egyszer-kétszer lép csak ki azt meg nem tom miért :lol:

nekem akkor lép ki ha a legelső toronynál kiírtom a banditákat és megnyitom a pda-t... de ez ismert probléma..... hát igen láccik hogy a cs a régebbi gépeket jobban tolerálja.. de az is lehet hogy amit leszedtetek az a verzió úgy ahogy van xar...mert ugye Hispan1 mondt hogy vírus is volt benne.

Igen. Illetve azt bizonyítani nem tudom, hogy ebben volt, mert Local Settings mappában tűnt fel, de pont ennek a futtatása után, szóval gyanús...

Nekem sehol nincs vírus, pedig az összes verzót próbálgattam

Helló

E-mailben sem küldheted el a peccsek és egyebek letöltési helyét?

többedszerre szólok, hogy nincs kétszeres HSZ! - hispan1

Huhh srácok olvasom ezt a sok borzalmat h mennyi problémátok van a stabilitással, nekem 8800GTX-el eddig még egyetlen egy fagyás sem volt, full stabil, fps nem esik le, nicnsenek textura meg shaderezési hibák, grafika meg 2x olyan brutális mint a SoC-ba felbontás is maximumon megy.
De vannak olyan szarvas bugok, h nincs feje az embernek lehetetlen megölni, meg ülnek 10-en a tűz körül szép sorjába egyesével lövöm őket fejbe 20 méterröl és ugy űlnek tovább mintha ezlenne a világ legtermészetesebb dolga...
Vaddisznókat beparáztatom és körbe körbe futkosnak mint egy idióta...

Rakd fel a peccset, én símán lelőttem a csávókat, sőt még a madarakat is az égben :wink:

a helikoptert azt nemfogjátok lelőni hacsak nem szedtek le hozzá fix-et :wink:

Lelőtted a poént jim :D Azt vártam, hogy majd jönnek az emberkék, hogy "hatvan tárat beleresztettem de nem tudtam leszedni! segíccsetek" :D

ha tudtam volna hogy poénnak szántad..akkor nem lőttem volna le.... de szerintem ha lesz valakinek problémája lelgelőször úgyis az üzenőfalra fog írni :)

a pálya nagy magasságból

ss_horv_th_marcell_05-21-08_20-13-58__marsh__-556.800__-737.900_-_943.200__762.100__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(láccik hogy még nincs berendezve...... )

Jó kép.

Üzenőfalat ne is mondd... Újaknak felette lesz 2 napig vörös betűkkel egy szöveg, hogy nem általános problémamegoldó felülelt (ha meg tudom csinálni). Persze az én hibám, hisz odateszem mindenki elé aztán az az embereknek a legegyszerűbb... Pedig regisztráció alatt is el van mondva nekik ez a nagy igazság. Mindegy... OFF

azért dúrva.. és állítólag a shoc-ban is benne van 1 kis munkával vezetni is lehet lol2

xr3da2008052418445276ol9.jpg

Helló

A SoCban csak moddal lehet vezetni(transport vagy vehicles enchanched), ami csak 1.001 illyetve 1.003 peccsel műxik.

A kocsit a Clear skyban honnan szedted???
Kell hozzá mod vagy vmi???

oblivion lost priboi story.... nézz szétt a mod box-ban ->

sjanos nem az enyém a kép..de ha lessz valami mod akkor kaptok linket .

Köszi, tehát a kép a SHOCból származik nem az E3 bétából?

nem a bétából van. nem volt ilyen jármű vezethető sose. ezt kérlek megcsinálták a sima modellből. nem nehéz ha ért hozzá vki. van már busz is meg egyéb. csak modellező skill kell meg animálás.

mocsárra minek kocsi? :S

szerintem onnan de nem fogok vitázni.... ha jobban megnézed akkor látod.... kocsi meg miért ne ?

A kocsifixet melyik fórumtéma alatt találtad???
Jól működik ugye és ez a legújabb-e(ez a mániám)?
Mi legyen a kiterjesztése a leszedett fájlnak?

Vissza
Top Alul