E3 Beta Demo

a linket már elküldtem pm-ben HA KICSIT MÉLTÓZTATNA KINYITNI a szemét ....

2, nem tudom de működik

3, kiterjetés gondolom itx....

Az tudom, már rég megkaptam és szét is néztem ott. De hányadik téma fentről lefelé?

sehanyadik használd a google-traslatort aztán nyomd átt angol-ba..azt megfogod érteni.

Köszi, mi legyen a kocsis cucc neve és hova rakjam?
Hol találom a google translatort??

jim67":1fjk27dr mondta:
szerintem onnan de nem fogok vitázni.... ha jobban megnézed akkor látod.... kocsi meg miért ne ?

ismerősömék csinálták meg. elmodom hogy

fogod a geom-ot, importálod maxba, kiveszed a kocsit, szétszeded, animálod, összeteszed, exportálod, sdk-ba meg csinálsz ogf-et. ennyi. kb 1napos meló ha vágod hogy kell. van már zil, tank, busz minden. megjelenésig nem rakhatok semmit ki. szntem vita lezárva :)

xr3da2008052418013140pw8.jpg

és ez is a shoc-ból van mi :)..egyébként akkor melyik pályán van ? és miért a clear sky topicba rakták a képet ?

igen onnan. zöld níva, mondd te sose játszottál modokkal? :D de most tényleg. ez olyan off már hogy törölni kéne minden hsz-t kb, de engem ez idegel, hogy ennyire nem látod a dolgokat. :D

fogod azt a sz**t oszt bespawnolod, mi ebbe olyan nehéz, de most tényleg? rakjak be neked moszkvicsot? az kielégítene? ugyanúgy működik mint a shoc, bármit be lehet tenni.... fejezzük már be légyszives. köszönöm. :)

szerintem férreértettük egymást..eléggé azt vágom hogy a shoc-ból van... viszont a képen ami van az a beta :D

tehát ha jól értem mindketten azt magyarázzátok egymásnak hogy a képen egy niva van a shocból a cs betába rakva?

Sziasztok!

A kérdés, az, hogy megy-e jól a MOD?
Mert leszedtem, de csak akkor rakom fel, ha jó.

nha amit leszedtél másold a játék könyvtárába majd indítsd el a telepítőt.... aztán értelemszerűen.

és a mod egyébként müxik.. és elég jó.... mondjuk a níva nem bírta sokáig :twisted:

Megőrülök ettől az állandó "jó-e a mod" kérdéstől... Tessék letölteni és majd kiderül! Egyébként meg úgyis mindig mindenki azt mondja, hogy jó, nem?

Vissza
Top Alul