E3 Beta Demo

Sziasztok!

Tök jól megy a játék, de hol tudom lejebb venni a nehézséget?
Kicsi a pálya???
Mennyi idő kijátszani?

gy van, ahogy MetalMilitia mondja. ez is e3-ra készült, de mivel nem lett jó, nem mutatták be, csak a korházas pályát. ellenben igromirre feltupírozták a mocsarat is, és bemutatták, viszont az már nem ez. ez csak egy ún. eyecandy azoknak akik nem tudnak már várni. a terjesztése a clear sky megjelenéséig illegális, azonban beszélni lehet róla.

ez azért segít valahol nem?, amit már deo. postolt korábban...Megnyomod az Esc gombot bemész a beállításokba és ott lehet állítani mint a soc ban, de nálam nem ment még akkor sem ha user.ltx-ben állítottam át.

Hmm. Kipróbálom.

DX8-ban faxa nagyon, 1680-at is bírja a Tibi-féle patch-el, de DX9-ben halál az egész... Még 1024-en is minimum beállításokkal akad, 2x csinált kékhalált.

akkor ehhez hozzátenném hogy

g_unlimitedammo 1

Utóbbi nemigen jó semmire, mert én még csak 2 féle fegyvert tudtam összeszedni, ammo meg van dögivel... De a god mode jo :D

nos majd a későbiiekben feltöltök 1 packot ami tartalmaza a dx8-at akkor ikont a játéknak meg 1 orosz mod-ot is

Update 1 amit ígértem itt van

http://data.hu/get/286634/r1_mod_cs_mai ... e.zip.html

cask simán bemásoltok mindent aztán müxeni fog..aztán kikülditek a

start_menu.bat-ot az asztlara és egy egyszerű ikoncserével kicserélitek az ikont :wink:

Ez a legújabb DX8-as shader csomag?
Honnan lehet ezeket leszedni?
A patch mit csinál? (és a legújabb-e?)

... és bár tudom, hogy ez nem egy hivatalos cucc és nem támogatják, de várható-e alternatív DX9 csomag?

Sziasztok!

Az lenne a kérdés, hogy honnan szedtétek a peccset és a fixxet?

Légyszi áruljátok el :cry:

linket nem adhatok de orosz oldal annyit mondok
Hispan... szerintem nem lessz hozzá javítócsomag ha esetleg mégi akkor tudni fogjátok..... a patch az nem a legujjabb mert a legujabb az eléggé instabil..eddig ez a legsatiblabb véleményem szerint

De a shader pack az ugye a legújabb, mert ebben már nem földbe ágyazott nyomorultak vannak, hanem rendes STALKERek?

igen. gondolom azért tettem fel mert eddig ez a legnormálisabb :wink:

(egyébként ami a zip-be van az az ami nálam is fent van cask a ''legjobb'' dolgok összevonva )

a clear sky modellek, azok csak 8xxx szériás vga-kon látszódnak rendesen, és nagy felbontásba. másképp csak ilyen hablaty.

igen és amit felraktam normális modellek vannak

Interesting... 1024-ben nekem is csak tintafoltok voltak. 1280-ban mér jók. Na mindegy...

Az a nagy helyzet, hogy rájöttem, hogy szinte mindegy, hogy DX8-ban vagy 9-ben, kicsi vagy nagy felbontáson, magas vagy alacsony beállításokkal játszom, mert ahogy halad az idő a játékben, az úgyis egyre jobban szaggatni fog. 10 perc után még DX8 minimumon is élvezhetetlenné válik. Ez egyébként érthetetlen számomra.

szerintem ez nem igaz mert nálam 30 perc játk után is pont olyan mint mikor elkezdtem..szedjétek le a pakk-ot aztán nézzétek meg

Vissza
Top Alul