Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
GAdam":1zg6y0hs mondta:
Amúgy kimaradt a szavazásból a bandit! Máspedig nagyon sajnálom, hogy a játékban nem csatlakozhatunk a merc-ekhez! :|

gyűlölöm a fosókat remélem elnézed nekem hogy kihagytam őket.

És kb mikor vesz be a fosztogató főnök? Mert megcsináltam pár küldit neki de azt mondja "majd értesít"...?

Ha csatlakozol a stalkerekhez akkor a banditok egyből ellenségesek, ajánlott lóóóner maradni ha seva fejlesztés kell! :P

Rookie":2c42lzqo mondta:
És mit nem szabad csinálni hogy ha haverba szeretnék lenni a fosztogatókkal? :D
mert mikor a stalkereknek segítettem cordonban katonát irtani, megnéztem, hogy a térképen pirosak lettek...de az nem maga a főküldi része?

Banditákhoz csatlakozás

Elsődleges legfontosabb dolog ne lépj be a stalkerekhez és ne ölj meg egyetlen banditát sem.

Menj át a cordonról a garbage-ra és menj a depohoz beszélj Yoga-val a bandita főnökkel. Ő csináltat veled 3 darab küldetést ( Spoiler: Bolhapiac elfoglalása után egyelőre elfogynak a küldik Spoiler vége)
Ezután mondja Yoga, hogy utánnanéz a hátterednek és majd értesít, ha megfeleltél!

Ezután nem tudsz már nekik mást csinálni, menj tovább a főküldetéssel egészen a Duty-s küldetésig (Spoiler: Agropom underground elárasztása )

Ezután, ha megcsináltad a Duty-s küldit, akkor tudsz visszamenni a Garbage-ra, és mihelyst beléptél a Garbagra, Yoga értesít, hogy csatlakozhatsz hozzájuk. Egyébként a Banditák oldalán a Frakcióháború kínszenvedés, csak mazohistáknak ajánlom, vagy maximum az első 2 végigjátszás után, normálnál nehezebb szinten meg semmiképpen.

Duty, Stalker, Freedom ellenség ( tudom elméletileg nem, de valójában, mivel kellenek nekik a bandita területek (ugye Duty-hoz úgy juthatnak el) a banditákat is támadják)!

Ezt még tetőzi a lényegesen gyengébb felszereltség, míg a Duty-sok jönnek szépen a Seva-kban és a exoskeleton ruhákban néha olyan gépfegyverrel (nemtom a nevét, tudjátok, ami ontja a golyókat, de nagyon pontatlan). Na egy-egy ilyen szituációban úgy érzed tankot lősz, nem is embert, társak segítség nélkül csak golyófogó, úgye meg ha meghalnak, akkor foglalásból semmi sem lesz, az meg hogy küldik az erősítést ( na ne röhögtössön senki nekem még sose jött erősítés ilyen esetben)

Amúgy meg minden, amit megtehetsz a Banditáknál semlegesként csak azt csinálhatod tagként is gondolok itt a fegyvermester fejlesztéseinek összeszedésére ( lonerekhez csatlakozás előtt megcsinálható) és a varjúlövészet ( ami szerintem irtó nehéz: 1 perc alatt 13 varnyút lelőni vagy többet, aki megcsinálja annak kezet csókolok :-) ), ráadásul csak megduplázod a pénzed (varjúnként 1000 RU, amit valjuk be könnyebben is össze lehet szedni (ja és emellett a dupla pénz mellett, ha nem vagy mesterlövész, hogy 12 golyóból kijössz elmegy úgy 2-300 golyó, fegyver amortizálódik szóval...)

Egy szó mint száz kihívásnak később 3. végigjátszásnál érdemes kipróbálni a bandita frakciót, de se nem kiforrót a frakció, se nem érdekes, csak idegesítő, egyéni küldik nincsenek (legalábbis én egyel sem találkoztam)

Mindenki jobban teszi, ha adakozás helyett inkább ledurrantja a bandítoszokat, aztán ha nagyon elvetemült pillanataition vannak próbáljátok ki, de szerintem sz...ar! Túl gyengék lettek sajna!

Túl gyengék!? Szerintem jó, hogy nem olyan erősek mint pl freedom vagy duty... nem illene a képbe...

Na ma végleg kiirtottam a játékból a banditákat és a renegátokat :lol: Ja és két vintar tár elég volt nekem a bázisuk ellen... :D :D :D

Tipp: vár meg amég odajönnek a Stalkerek, különben visszatelepülnek mint a csótányok.

Észrevettétek h osztódnak?

hyhy lenne 1 kérdésem :S
stalkerekhez csatlakoztam és mindig elfoglalják a szemétdombon a raktárat a fosztogatok.... de nem jönnek a haverok elfoglalni és a főőő küldi meg az hogy találjam meg a stalkerek buvohejét vagy mi :S amit nem jelez a térkép... már csak kis q k vannak mit tegyek? a lényeg hogy áááá gazdag vagyok és nem tudom mit tegyek xD :cry:

Csak annyit tudok segíteni/mondani, hogy én is stalkeros vagyok és nekem is egyfolytában vissza foglalják a banditok a garázst, nincs mit tenni...bug vagy nemtom... külföldi fórumokon írták, hogy legelöszőr elméletileg van egy csoport a pályán aki megy megszerezni a helyet de ha lekésel róluk akkor meghalnak és kampóbaszó...

ennek igazán örülök -.- ujj játékos vagyok de megtalálom az olyan bandát ameik bugos -.- grat magamnak... és thx a választ
guildot cserélek xD

GAdam":19wewup2 mondta:
Csak annyit tudok segíteni/mondani, hogy én is stalkeros vagyok és nekem is egyfolytában vissza foglalják a banditok a garázst, nincs mit tenni...bug vagy nemtom... külföldi fórumokon írták, hogy legelöszőr elméletileg van egy csoport a pályán aki megy megszerezni a helyet de ha lekésel róluk akkor meghalnak és kampóbaszó...

Nekem nem települnekvissza :twisted:

[mod]Szabályzatot elolvashatnád:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

hispan[/mod]

GAdam":3cs89i08 mondta:
Leírhatnád bővebben hogy mint s hogy! :)

Nekik mentem, és vártam amég megérkezik a stalker banda. Utána ott maradtak. És még nem foglalták el. "2 napja" nem foglalták vissza. Már csak Limanszknál vannak. :lol:

szuper most a szabad okkal vagyok és elkell foglalni 1 helyet.... arra se jön senki hogy elfoglalja -.- szuper és igy tovább se tudok lépni a q kal

Cody":24qho1xm mondta:
GAdam":24qho1xm mondta:
Leírhatnád bővebben hogy mint s hogy! :)

Nekik mentem, és vártam amég megérkezik a stalker banda. Utána ott maradtak. És még nem foglalták el. "2 napja" nem foglalták vissza. Már csak Limanszknál vannak. :lol:

Ezt én is megtettem és 1 teljes napot vártam(mármint a játékban:D) a többi stalkerre de nem jöttek...

Felmerül a kérdés, hogy ha már egyszer rosszban vagy a banditokkal (mert sokat megöltél közülük és így a stalkerok barátja lettél - nem léptél be csak a barátjuk vagy), akkor hogyan lehetsz megint jóban velük? Szeretném fejleszteni a SEVA cuccot, de már be sem engednek a bázisukra...

Vissza
Top Alul