Duty vagy Freedom? Ki milyen párti?

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Melyik a zóna királya?

• Duty

Szavazat: 0 0.0%
  • Freedom

• Stalker

• Összes szavazó
    0
Nálam egy hullát sem mozdít meg Shift + F-el :S Pedig ki is írja, hogy "holttest elvonszolása shift+f" :S Nem értem...

Gyúrtam wazze de nem megy :D Na de komolyan ez olyan gáz, már összeszedtem 450 kiló fegyvert, most hogy viszem el? :S

Mindent próbáltam... Amúgy most már 720 kilónál is több fegyver van egy mentésládámban és elkezdett tőle bugzani a játék :)

Ettől függetlenül nem tudok hullát vinni, ha erre gondoltál. Amúgy nem amiatt volt a bug, most már 1 tonna körüli fegyver van a ládában és ha nem kapkodok és adok neki 1 másodpercet, hogy betöltse a láda tartalmát (LOL), akkor jó. Csak hát ugye nem tudom pénzzé tenni és ez baj.

És akkor ha bandita akarok lenni akkor az elején sem szabad segíteni a clearsky-osoknak?

cordonba a stalkerrek főnőkével dumáljál ha beakarsz lépni hozzájuk

És mit nem szabad csinálni hogy ha haverba szeretnék lenni a fosztogatókkal? :D
mert mikor a stalkereknek segítettem cordonban katonát irtani, megnéztem, hogy a térképen pirosak lettek...de az nem maga a főküldi része?

Ez most egy nagy OFF lesz előre sajnálom hogy itt kérdezem de nem találtam megfelelő topicot neki.
Hol lehet a neten megrendelni a legolcsóbban mármint egyáltalán magyarországon lehet.
Na itt az ON.

Asszem ha átlépsz a szeméttelepre ott sárgával fogja jelezni őket meg a kordonba szerintem ha jól emlékszek azok zsoldosok nem fosók :wink:

Egyébként mi előny van abból ha valaki fosztogatókhoz áll?
Azon kívül hogy a "kovácsuk" sevás?

Valaki meg tudta csinálni a háborút a freedom oldalán? MErt én ha belépek hozzájuk akkor csak addig jutok el hogy foglaljak el egy pontot oda is érek de nem küldenek erősítést ez miért van?
Plz help!

ugyanez van nekemis. csak én mikor megnyerném kilép a játékból.

Rookie":3ehw3ktz mondta:
És mit nem szabad csinálni hogy ha haverba szeretnék lenni a fosztogatókkal? :D
mert mikor a stalkereknek segítettem cordonban katonát irtani, megnéztem, hogy a térképen pirosak lettek...de az nem maga a főküldi része?

ne csatlakozz a stalkerekhez.

Amúgy kimaradt a szavazásból a bandit! Máspedig nagyon sajnálom, hogy a játékban nem csatlakozhatunk a merc-ekhez! :|

Ha a kordonnál segitünk a híd alatt a fegyvertelen katonának kiszabadítani a főnökét, jóba lehet lenni a katonákkal?

Vissza
Top Alul