Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ettől függetlenül nem tudok hullát vinni, ha erre gondoltál. Amúgy nem amiatt volt a bug, most már 1 tonna körüli fegyver van a ládában és ha nem kapkodok és adok neki 1 másodpercet, hogy betöltse a láda tartalmát (LOL), akkor jó. Csak hát ugye nem tudom pénzzé tenni és ez baj.
És mit nem szabad csinálni hogy ha haverba szeretnék lenni a fosztogatókkal?
mert mikor a stalkereknek segítettem cordonban katonát irtani, megnéztem, hogy a térképen pirosak lettek...de az nem maga a főküldi része?
Ez most egy nagy OFF lesz előre sajnálom hogy itt kérdezem de nem találtam megfelelő topicot neki.
Hol lehet a neten megrendelni a legolcsóbban mármint egyáltalán magyarországon lehet.
Na itt az ON.
Asszem ha átlépsz a szeméttelepre ott sárgával fogja jelezni őket meg a kordonba szerintem ha jól emlékszek azok zsoldosok nem fosók :wink:
Valaki meg tudta csinálni a háborút a freedom oldalán? MErt én ha belépek hozzájuk akkor csak addig jutok el hogy foglaljak el egy pontot oda is érek de nem küldenek erősítést ez miért van?
Plz help!
És mit nem szabad csinálni hogy ha haverba szeretnék lenni a fosztogatókkal?
mert mikor a stalkereknek segítettem cordonban katonát irtani, megnéztem, hogy a térképen pirosak lettek...de az nem maga a főküldi része?