A
Anonymous
GAdam":1zg6y0hs mondta:Amúgy kimaradt a szavazásból a bandit! Máspedig nagyon sajnálom, hogy a játékban nem csatlakozhatunk a merc-ekhez! :|
gyűlölöm a fosókat remélem elnézed nekem hogy kihagytam őket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
GAdam":1zg6y0hs mondta:Amúgy kimaradt a szavazásból a bandit! Máspedig nagyon sajnálom, hogy a játékban nem csatlakozhatunk a merc-ekhez! :|
uvegesmaster":3hw3k1ko mondta:Ha a kordonnál segitünk a híd alatt a fegyvertelen katonának kiszabadítani a főnökét, jóba lehet lenni a katonákkal?
Rookie":2ezgg8qq mondta:És kb mikor vesz be a fosztogató főnök? Mert megcsináltam pár küldit neki de azt mondja "majd értesít"...?
Rookie":2c42lzqo mondta:És mit nem szabad csinálni hogy ha haverba szeretnék lenni a fosztogatókkal?
mert mikor a stalkereknek segítettem cordonban katonát irtani, megnéztem, hogy a térképen pirosak lettek...de az nem maga a főküldi része?
GAdam":19wewup2 mondta:Csak annyit tudok segíteni/mondani, hogy én is stalkeros vagyok és nekem is egyfolytában vissza foglalják a banditok a garázst, nincs mit tenni...bug vagy nemtom... külföldi fórumokon írták, hogy legelöszőr elméletileg van egy csoport a pályán aki megy megszerezni a helyet de ha lekésel róluk akkor meghalnak és kampóbaszó...
GAdam":3cs89i08 mondta:Leírhatnád bővebben hogy mint s hogy!![]()
Cody":24qho1xm mondta:GAdam":24qho1xm mondta:Leírhatnád bővebben hogy mint s hogy!![]()
Nekik mentem, és vártam amég megérkezik a stalker banda. Utána ott maradtak. És még nem foglalták el. "2 napja" nem foglalták vissza. Már csak Limanszknál vannak. :lol:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.