Csernobil

birtokomba került pár érdekes dokumentum, pl a csernobyl-i atomerőmű építési engedélye ... meg csomo újságcikk kivágás, meg egyéb nyalánkságok, tvhírek(robbanás után) meg 1-2 kép pripjaty építéséről, meg dokumentációk... ha valakit érdekel 90megány cucc, szal... ha adokt ftp helyet, feltöltöm.

ja és www.elenafilatova.com --> a csaj így évek óta mászkál a zónában. vannak érdekes képei, filmjei, ajánlom annak, aki nem simeri!

Ezek mind királyak, de nem hiszem el azt, hogy ember nincs a világon, akinek van az erőműről robbanás előtti képe.
Kell hogy legyen hisz biztos készült.
valaki pls :)

dezodor":11i686we mondta:
birtokomba került pár érdekes dokumentum, pl a csernobyl-i atomerőmű építési engedélye ... meg csomo újságcikk kivágás, meg egyéb nyalánkságok, tvhírek(robbanás után) meg 1-2 kép pripjaty építéséről, meg dokumentációk... ha valakit érdekel 90megány cucc, szal... ha adokt ftp helyet, feltöltöm.

Csináltam egy uw-st, pm ment ;) .

Amint feltölti dezodor, lehet leszedni. Ha már sok elérési útvonal lenne, lehetne egy kis minimális grafikájú html oldalt összehozni, ilyen olyan csernobilos letöltésekkel. Azért html, mert azzal nincs gond, alap, nem kell vele bajlódni :wink: . De ez attól függ kinek mi a bajlódás...

Tibi":2lz65h10 mondta:
Amint feltölti dezodor, lehet leszedni. Ha már sok elérési útvonal lenne, lehetne egy kis minimális grafikájú html oldalt összehozni, ilyen olyan csernobilos letöltésekkel. Azért html, mert azzal nincs gond, alap, nem kell vele bajlódni :wink: . De ez attól függ kinek mi a bajlódás...

Ha valaki hajlandó összgyűjteni a linkeket szívesen felteszem az adatbázisba.
Aztán lehet linkelni.

re,

mennek fel a cuccok csak lassu az upom, de 1-2 óra és fentvan már valamennyi használható cucc :D

nem 1 halomba teszem ki, hanem szortíroztam... kisebb darabokra, így akit nemérdekel az egész, elég ha csak azt szedi majd le ami kell neki :D

talaltam 1 kepet a baleset elottrol... bar ez annyira elotte van hogy meg epul a npp :D

Kössz az infót! Nem tudod, hogy valahova belinkelték-e már a képeket, amiket csináltak? Több 10 oldalnyi hsz.t írtak már, nem nagyon tudtam megtalálni...

srácok, gratula az extrás oldalhoz. király lett!

phoenikshun
örülök, hogy tetszett. a baleset körülményeinek bemutatása mellett engem nagyon lekötött az akkori szovjet politikai-társadalmi berendezkedésének szemléltetése. sok körülmény megértése szinte lehetetlen, ha csak magát az eseményt nézed; a kor kattogásaitól lecsupaszítva...

Bloody Fox":344ytqlx mondta:
ha jól tudom hélium is kell :)

nem, hélium nem kell.
csak deutérium és trícium (hidrogénizotópok, sorban 2 és 3 atomtömeggel)

Tibi":wwtw6pxd mondta:
Kössz az infót! Nem tudod, hogy valahova belinkelték-e már a képeket, amiket csináltak?

Azt olvastam még délelőtt hogy nem hozhatják nyilvánosságra a képeket, mert az ottani idegenvezetőjüket bajba sodornák ezzel... Nem tudom miért...

Vissza
Top Alul