Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
De most a játékban csak a 4-es reaktor lesz benne vagy az egész??? Mert egyedül a 4-es reaktor kicsit hülyén nézne ki! :?

Doma":2kxnz8z3 mondta:
De most a játékban csak a 4-es reaktor lesz benne vagy az egész??? Mert egyedül a 4-es reaktor kicsit hülyén nézne ki! :?

Ez nem igy megy... Ha igen akkor is benne lesz az erőmű, max nem járható keresztül-kasul :wink: :lol:

hispan1":199ufcd2 mondta:
Valahogy nem tudok hinni ennek a cikknek. Ennyire nem egyszerű a dolog.
Én is kétségbe vonom...Bár lehet van valami előnyük, de lehet mind krónikus betegség rabja .. STB .. "Az egyensuly.. " :lol: :D

hispan1":13prwrlm mondta:
Valahogy nem tudok hinni ennek a cikknek. Ennyire nem egyszerű a dolog.

Nem állítom, hogy 100% igaz, de mi érdekök lenne hazudni? Köztudott, hogy a gabonafélék is gyorsabban és nagyobbra nőnek sugárzás hatására :D

Fúúú mi jutott eszembe... semmiféleképpen nem történhetett meg, de azért érdekes elképzelés: Hitler nem halt meg, hanem összebeszélt az oroszokkal/ukránokkal, kaptak egy csomó lóvét és felrobbantotta Csernobilban a 4es blokkot :D . Utána jött a sugárzás meg a hozzá járó dolgok. Amikől most szó volt, a mutáns szupergyerekek, igazából Hitler nagy tervének a része volt: az Übermensch elméletének :D . Mostmár nem tart sokáig, és jöhet a harmadik világháború az msz. gyerekekkel az élén :) . Nem akarok belőlük viccet csinálni, de nekem hirtelen ez jutott eszembe. :)

Ezt az Übermench-et, vagy mit már mindenhol hallottam, és nem tudom elképzelni pl: Wolfensteinben is, hogy ilyen dolgok léteznek.
De azért ÁLLAT a dolog nem? :)

szerintem nem beteg de lehet hgy jobb lett volna ha a hitlerék még maradnak kicsit és a feketelábúakat likvidálják na de mind1

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul