Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Mindegy, azt hiszem csak annyit írtam benne, hogy a természetes halál tudtommal az, mikor betegségtől függetlenül a szervezet végelgyengülésben összeomlik.

hispan1":2algvkej mondta:
Mindegy, azt hiszem csak annyit írtam benne, hogy a természetes halál tudtommal az, mikor betegségtől függetlenül a szervezet végelgyengülésben összeomlik.

De vazze... mi az hogy összeomlik a szervezet? ördög_zöld Valami fel kell, hogy mondja a szolgálatot... keringés/kiválasztás/légzés/agyi funkciók. Ezek soha nem egyszerre szünnek meg. Olyan nincs, hogy a "szervezet" ""leáll"" egészében. fogatlan Minden halál visszavezethető egy konkrét eseményre, aminek hatására bekövetkezett. Érti? fal1

pölö a videokarin elmetn kettő smd meg egy túlfeszvédő a tápban és magával vitte az egészet csak a vinyó maradt életben :lol:

pYura: tudom, hogy valami előbb fog tönkremenni, mint az összes többi, de attól még én úgy értettem, hogy nem egy betegség vagy külső fizikai inger miatt áll le az a valami a szervezetben, hanem szimlán amiatt, mert elöregedett, további működésre alkalmatlan.

végelgyengülésben kiszáradt egy u2200-as elektrolit kondi ejj ejj...ez a fránya halálozás és megint nem segített a tulfeszvédelem :lol:

hispan1":1en2lnia mondta:
pYura: tudom, hogy valami előbb fog tönkremenni, mint az összes többi, de attól még én úgy értettem, hogy nem egy betegség vagy külső fizikai inger miatt áll le az a valami a szervezetben, hanem szimlán amiatt, mert elöregedett, további működésre alkalmatlan.

Nincs ilyen orvosi fogalom, hogy "elöregedett". Egy szerv nem fog csak azért leállni, mert "lejárt a biológiai órája". Hibának kell bekövetkeznie.

Nézzük a lehetséges variciókat.

Elmegy csernobilba és
- rövid időn belül meghal --> mondhatjuk, hogy nem természtes... talán
- 20 év múlva hal meg (rákosodásban, akár az utazás miatt) --> természtes halál. Sok minden más is mutagén/rákkeltő a mindennapi életünkben.

Vki nem tudja hogy volt az a film a Discoveryn hogy A Csernobili csata és hogy ezt honnan lehetne megszerezni??? Mert a Discoveryn megnéztem egy hónapra előre de nincs :(

én már láttam 3x, de nemtudom honnan lehet beszerezni

Valaki véletlen nem tudná megmondani hogy ki építtette, tervezte a szarkofágot.Ha jól emlékszem Lew Bocharow volt de nem biztos. :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul