Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Attól még ugyanúgy ott dolgozik a zóna központjában, először a régi szarkofágot kell stabillá tenni és csak utána jöhet a lényeg. Régebben írtam, hogy van egy német hapsi, aki minden héten jár oda és filmez. Álltólag jól bírja, mert még csak pár foga hullott ki :D

Tibi":nze6gwzx mondta:
Attól még ugyanúgy ott dolgozik a zóna központjában, először a régi szarkofágot kell stabillá tenni és csak utána jöhet a lényeg. Régebben írtam, hogy van egy német hapsi, aki minden héten jár oda és filmez. Álltólag jól bírja, mert még csak pár foga hullott ki :D

én egy ukrán emberről tudok, akinek a feladata az, hogy bemenjen és lefilmezze a repedéseket, semmi baja egyenlőre csak a mirigyei dagadtak meg semmi más és azt mondta, hogy azért csinálja már 10éve, mert jól megfizteik..és egy német oldalon találtam 8)

Az égegyadta világon senkinek sincs ott semm baja, hisz egészen a közelmúltig az egyik reaktor még üzemelt, és ott is csak emberek dolgoztak.

hispan1":1wlj21ox mondta:
Az égegyadta világon senkinek sincs ott semm baja, hisz egészen a közelmúltig az egyik reaktor még üzemelt, és ott is csak emberek dolgoztak.

Most még nincs is bajuk de ha majd megöregednek mehetnek a kórházba a Csernobil Szindrómával!

Folyamatosan mérik a sugárterhelést. Olyan nincs, hogy a sugárzás a megengedett szint alatt van, mégis később ettől lesznek betegek. "Szellem-betegségek" nincsenek.

Reaktorban most is dolgoznak tudtommal.

Hirosimában és Nagasakiban is élnek tök normális emberek, nincs 3 fejük, pedig az urán/plutónium felezési ideje millió években mérhető.

Nem tom de jött egy gondolatom de hülyeség de azért megosztom. :D Lehetett az is hogy az oroszok éjjel kivitték a plutóniumot meg az urániumot a reaktorból és sima TNT-vel felrobbantották a 4-es blokkot. Ez lehetet volna azért hogy mert vmi titkos kíserletet csináltak a területén csak hogy ne derüljön ki ráfogták a Csernobili Atomerőműre. :shock: A sugárzást mérő műszert meg be lehet állítani hogy pittyegjen. :) A gyerekeket meg más országokban fotózták le és bumutatták hogy Csernobili. Meg amikor budugták a kamerát hogy látszódjon az a nem tom hány tonna plutónium, a robbanás utáni éjszakán betont öntöttek a 4-es reaktorba hogy azt lehessen hinni hogy az plutónium! :D Az embereknek mosmár volt okuk félni és elmenni onnan. Volt róla hír hogy aki ott maradt meghalt a sugárzásban. Lehet lelőtték őket.Meg ami a Discoverin volt a Battle of Chernobyl ismerettejesztőfilm ott a bányászok akik beszéltek azokat csak felfogadta az oroszállam hogy mondják ezt vagy lelövik őket. Szóval lehet hogy az egész egy üsszeesküvész de ez csak az én agyam szüleménye! :D (De azér jó!)

Ez félelmetesen nagy marhaság de jót nevettem rajta :D

Természetes halál a betegségtől független végelgyengülés is, nem?

Elárulom az egyik leggyakoribb halálozási ok európában a daganatos betegségek következménye. Pár év és vezető pozícióbe kerül.

Ez is csak egy "betegség" mint bármely más, amiben meg lehet halni. Olyan nincs, hogy csak szimplán kikapcsol az ember agya, mert túl öreg. A te értelmezésed szerint (ami helytelen) nem létezik természtes halál.

Érdekes tévképzeteid vannak az emberi szervezet működéséről. :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul