Clear Sky póló

Vennél-e Clear Sky pólót

• 1-et mindenképpen.

Szavazat: 0 0.0%
  • Akár többet is.

• Nem.

• Még nem döntöttem el.

• Összes szavazó
    0
arra a képre gondoltam amelyiken a stalker abban a lerombolt kapuban áll és visszanéz, a háttérben meg a mocsár... az igen jó lenne....
de az is nagyon jó lenne amelyiken a reaktor előtt áll... :wink:

érdekelne az L-es Xl-es méret ha van valami hír konkrétan a dologról, szerintem megérne mindenkinek pár 100 forinttal drágább STALKER-es póló :wink:

szavazás egyelőre elég jól áll... :wink:

Sziasztok!

A poló ötlete jó! Ha hozzászolhatnék akkor
Elöl:
Felirat (S.T.A.L.K.E.R. és/vagy Clear Sky és/vagy Shadow of Chernobyl és/vagy UHFS)

Hátul:
Valamilyen alak (Stalker vagy Szörny vagy Egyéb)

Vállára pedig egy radioaktivitás szimbolum.

Talán igy jó.

Nem egyszerűbb ha mindenki olyat csináltat magának amilyet akar...? Mert mindenki mást szeretne :D

én jó ötletnek tartom ego73 javaslatát.
Eldönthetné azt is mindenki, hogy mit szeretne rá.
a vállra a sugárveszély-jel az nagyon jó! a hátára ez a visszaforduló stalker ami a honlap háttere, az elejére meg az a szöveg amit ego73 írt.. mi legyen srácok?

1. Csinálni kéne egy polót ugyanarra a sémára, mint a SoC (elől GSC logo, hátul STALKER Clear Sky felirat)
2. Kiriyama: felárért tudsz-e egyedi pólókat, egyedi igényekre?

Ki tud képet tervezni a pólóra?

egyébként házilag is meglehet oldani.... szal vesztek 1 fehér pólót (vagy tetszőleges színűt ) aztán papír-írószer boltban (lehetőleg ne a legkisebb sarki mert ott biztos nincs :wink: ) kérni kell olyan papírt amire miután kinyomtattad amit karsz rávasalhatod a pólóra (és jópár mosás vasalás után is megvan )

jópár mosás kb 10 plusz 1 és már a fele lekopott :lol:
volt már ilyen pólóm és annak is annyi lett....valahogy jól kéne megcsináltatni szakszerűen, csak nekem nincs ilyen ismerősöm aki ért hozzá, de akinek van annak kéne intézkednie...

jah. én is így voltam vele, de a szitanyomottak általában jól bírják... nincs valakinek otthon egy felesleges szitanyomó gépe??? festékkel??? :D

jah igen!!! mert a többszínű képhez a színeket egyenként egymás után kell felvinni és közben festéket cserélni a gépben :D:D:D:D

pedig működik és nem cask 10 mosást bír ki.....
:lol:

(nem festést :) )

nha egyébként meg itt tervezgetni szép de ha pólót akartok akkor valaki kérjen ajánlatot hogy mennyibe kerülne aztán hajrá....

Vissza
Top Alul