Clear Sky póló

Vennél-e Clear Sky pólót

• 1-et mindenképpen.

Szavazat: 0 0.0%
  • Akár többet is.

• Nem.

• Még nem döntöttem el.

• Összes szavazó
    0
én megkérdem (akár ma is) ha megmondjátok, hogy kb mekkor logóra gondoltatok, meg egyéb fontos paraméterek. mert szombathelyen a fősulitól 2 percre van egy ilyen bolt...

de az a baj hogy van 1 bizonyos rendelési mennyiség..... és először azt kéne megbeszélni hogy ki akar (én szeretnék szal felírhatsz )

ok még azt kéne megbeszélni hogy mi legyen a pólón ?

na megkérdeztem a helyi (Szombathely) pólókészítő műhely árajánlatát:
3000 ft-ért kapod a pólót meg a mintát A4-es méretig csak egyik oldalra vagy ha 2 kicsi kép van akkor mindkét oldalra. ha nagyobb képes kétoldalas 4000 ft. lehet kérni hozott pólóval is úgy 1500 és 2500 az összeg de nincs garancia a pólókra, ami az első esetben van, és általában probléma is szokott a hozott pólókkal lenni, tehát nem ajánja a boltos. 10 db fölött kedvezmény van, csak ennek a mértéke általában dinamikusan változik (szerintem kedvfüggő). erre jön még rá a posta (mivel gondolom nem mindenki szhelyi). az elkészítés ideje a mennyiségtől függ. olyan 2-3 hét maximum. a kép pedig legyen megfelelő minőségű, mert nagyon meglátszik rajta a pixelesség. a pólókat megfogdostam, nincs rossz anyaguk, 100% pamut és állítólag jól bírja a mosást és tartja a színét (sajnos bizonyítani nem tudom de nem tűntek gagyinak). szal ennyi. döntsetek, hogy honnan legyen meg milyen minta legyen és el lehet kezdeni feliratkoztatni rá, mert az kb szerintem 1 hónapot kéne rá adni és egyben rendelni, meg a posta, szal el kéne kezdeni komolyan foglalkozni vele.

ennyi pénz teljesen korrekt érte. képnek beszéltünk olyat hogy a póló elejére ráraknánk a honlap hátterében lévő visszaforduló Stalkert a gázmaszkban, a hátára pedig egy sugárvédelmi jel ( volt javaslat, amiben a póló váll részére javasolták, szerintem az is nagyon jó lenne) a nyak környékére.
erről mi a véleményetek mert szerintem ez elég jó lehetne... ha kigondolta mindneki valaki szombathelyinek mindenki elküldhetné a méretét.
fizetni érte utánvétellel lehet?

Nightwatch":3l2tghpg mondta:
ennyi pénz teljesen korrekt érte. képnek beszéltünk olyat hogy a póló elejére ráraknánk a honlap hátterében lévő visszaforduló Stalkert a gázmaszkban, a hátára pedig egy sugárvédelmi jel ( volt javaslat, amiben a póló váll részére javasolták, szerintem az is nagyon jó lenne) a nyak környékére.
erről mi a véleményetek mert szerintem ez elég jó lehetne... ha kigondolta mindneki valaki szombathelyinek mindenki elküldhetné a méretét.
fizetni érte utánvétellel lehet?

fúúú a méreteket elfelejtettem megkérdezni, de nem lesz vele gond, mert ha találok olyat, ami rám jó, az valszeg mindenkire jó. (190 cm, 130 k) :D persze van kisebb is.
a mintával kapcsolatban valaki photoshopos készíthetne egy két tervet ha ráér. képnek EZ sem lenne rossz

utánvétet nem javaslom 1500, ha mindenki elutalja az lenne a legjobb, mert 800 a PK és nem vagyok annyira gazdag, hogy mondjuk 30 pólót meghitelezzek. sajnos nem. :(

Na szerintem a hátára nem kép kéne, hanem az UHSF logo, a karjára pedig mindkét oldalt lehetne egy-egy radioaktivitás embléma az elejére pedig az oldal hátteréből egy részlet amin a Stalker van. A póló alapszíne lehetne fekete, mintát sajnos nem tudok készíteni mert a ps-hez nem értek egyáltalán. Az ár szerintem is jó, a posta pedig ajánlottan ennyi úgyhogy azzal se lenne gond hogy elkallódik vagy valami. Nekem akkor kellene egy xl-es. a többit pm-ben.

INFO! úgynéz ki még olcsóbban is fog menni a dolog, mert a fősulis fénymásolószalon pólópékségként is műxik... de akkor lécci legyen már valami, vagy én csináljam meg a minimális ps ismeretemmel?

áááááááááááááááááá banyeg mi a francnak nyitottátok meg ezt a topicot ha konkrét árak után sem mond senki semmit. ennyi nem érdekel megtervezem és lehet majd rá jelentkezni kb. a jövő hét végén. kész. CSÁ!

szerintem 1 2500 forint os ár postaköltséggel együtt korrekt lenne

jim67":3edi837d mondta:
szerintem 1 2500 forint os ár postaköltséggel együtt korrekt lenne

szerintem ha pólópékségben csinálom és nagy tétel lesz akkor meglesz annyiból, max 3000 HUF postával.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul