Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
arra a képre gondoltam amelyiken a stalker abban a lerombolt kapuban áll és visszanéz, a háttérben meg a mocsár... az igen jó lenne....
de az is nagyon jó lenne amelyiken a reaktor előtt áll... :wink:
érdekelne az L-es Xl-es méret ha van valami hír konkrétan a dologról, szerintem megérne mindenkinek pár 100 forinttal drágább STALKER-es póló :wink:
én jó ötletnek tartom ego73 javaslatát.
Eldönthetné azt is mindenki, hogy mit szeretne rá.
a vállra a sugárveszély-jel az nagyon jó! a hátára ez a visszaforduló stalker ami a honlap háttere, az elejére meg az a szöveg amit ego73 írt.. mi legyen srácok?
1. Csinálni kéne egy polót ugyanarra a sémára, mint a SoC (elől GSC logo, hátul STALKER Clear Sky felirat)
2. Kiriyama: felárért tudsz-e egyedi pólókat, egyedi igényekre?
egyébként házilag is meglehet oldani.... szal vesztek 1 fehér pólót (vagy tetszőleges színűt ) aztán papír-írószer boltban (lehetőleg ne a legkisebb sarki mert ott biztos nincs :wink: ) kérni kell olyan papírt amire miután kinyomtattad amit karsz rávasalhatod a pólóra (és jópár mosás vasalás után is megvan )
jópár mosás kb 10 plusz 1 és már a fele lekopott :lol:
volt már ilyen pólóm és annak is annyi lett....valahogy jól kéne megcsináltatni szakszerűen, csak nekem nincs ilyen ismerősöm aki ért hozzá, de akinek van annak kéne intézkednie...