Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A többi nem fontos. Viszont azon gondolkozom, hogy lehet, hogy vennék egy AMD Athlon 64 X2 6400+ -t, úgy már biztos futna fullon, sőt a Crysis is egy masszív közepesen, bár az a játék csak grafikában kiemelkedő. :roll:
hát jah. csak grafikában kiemelkedő a crysis. szerintem biztos hogy egy 6400+-al jó lennél. csak az a kérdés, hogy AM2-es lapod van-e? egyáltalán milyen alaplapod van, mert ez is Fontos.
A többi nem fontos. Viszont azon gondolkozom, hogy lehet, hogy vennék egy AMD Athlon 64 X2 6400+ -t, úgy már biztos futna fullon, sőt a Crysis is egy masszív közepesen, bár az a játék csak grafikában kiemelkedő. :roll:
1. Bemérte a gépem közepesre, de úgy eléggé szaggatott, alacsonyon meg ugye élvezhetetlen, legalábbis nekem, mert a Crysis-nál épphogy a grafika lenne a lényeg.
2. Miben más a Black Edition, mint a sima? Abban, hogy bennevan alapból a gyári venti? :roll:
black edition abbann asszem nincs gyári hűtő viszont a front side busz "nincs lekódolva" a lényeg az hogy jobban lehet tuningolni (de szerintem inkább intelet vegyetek )