Clear Sky Gépigény

szerintem NE aggódj mmert nnekem is annyi volt régebben és működött a játék igaz néha swap-olt meg ilyenek

-AMD Athlon 64 3800+
-BFG 8800GT 512MB OC2
-3GB RAM (2x 512 @ 533MHz; 2x 1GB @ 667MHz)

A többi nem fontos. Viszont azon gondolkozom, hogy lehet, hogy vennék egy AMD Athlon 64 X2 6400+ -t, úgy már biztos futna fullon, sőt a Crysis is egy masszív közepesen, bár az a játék csak grafikában kiemelkedő. :roll: :D

hát jah. csak grafikában kiemelkedő a crysis. szerintem biztos hogy egy 6400+-al jó lennél. csak az a kérdés, hogy AM2-es lapod van-e? egyáltalán milyen alaplapod van, mert ez is Fontos.

1. Miért ne lenne?
2. Honnan tudhatnán, hogy ez jó vételnek fog számítani a megjelenés napján?

vesir":2n243ih3 mondta:
-AMD Athlon 64 3800+
-BFG 8800GT 512MB OC2
-3GB RAM (2x 512 @ 533MHz; 2x 1GB @ 667MHz)

A többi nem fontos. Viszont azon gondolkozom, hogy lehet, hogy vennék egy AMD Athlon 64 X2 6400+ -t, úgy már biztos futna fullon, sőt a Crysis is egy masszív közepesen, bár az a játék csak grafikában kiemelkedő. :roll: :D

mért nálad hogy ment a krájzisz?

1. Bemérte a gépem közepesre, de úgy eléggé szaggatott, alacsonyon meg ugye élvezhetetlen, legalábbis nekem, mert a Crysis-nál épphogy a grafika lenne a lényeg.
2. Miben más a Black Edition, mint a sima? Abban, hogy bennevan alapból a gyári venti? :roll:

black edition abbann asszem nincs gyári hűtő viszont a front side busz "nincs lekódolva" a lényeg az hogy jobban lehet tuningolni (de szerintem inkább intelet vegyetek )

A baj csak az, hogy az nem megy bele az alaplapomba :? , amúgy azt vennék, alaplapot meg nem szeretnék beújítani.. Én nem értek a tuninghoz sajnos..

gondolom s939 alaplapod van mintha mmultkor abba is láttam volna duplamagosat asszem 4400+ x2

Már említettem, hogy Asus M2N-E. Abban Socket AM2-es foglalat van.

Köszi bunfi :roll:

Vissza
Top Alul